2777
2789
عنوان

عشقم بعد ۳ ماه .....

618 بازدید | 29 پست

برگشته و خیلی پشیمونه دوستان میدونم ک میگین اگه بره باز بیاد اون رابطه دیگه خوب شدنی نیس ولی دیشب پیام داده هردوتامونم همو دوست داریم 

چیکار کنم به نظرتون؟؟😞

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

سه ماه کجا بودن که دوباره برگشتن....متاسفانه پسرا بازیگرای خوبین دخترام احساساتی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به هیچ وجه اینجور ادمارو قبول نمیکنم ،اگه دوسش داشته باشم هم قلبو میکنم میندارم دور تا حرف الکی نزنه

اینجور ادما قابل اعتماد نیستن همش باید توی ترس رفتنشون دست وپا بزنز

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

ولش کن .فکر کن هرگز نیومده.همونطور که تو‌این سه ماه آسمون به زمین نیومد بقیش هم‌نمیومد.

بعدش نگو‌همو دوست داریم بگو‌من دوسش دارم آخه اگه اون تورا دوست داشت نمی رفت جانم 

واقع بین باش

سه ماه کجا بودن که دوباره برگشتن....متاسفانه پسرا بازیگرای خوبین دخترام احساساتی

دخترا احساساستی نیستن همش ترس اینو دارن که کسی دیگه دوستشون نداسته باشه وسمتشون نیاد

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
دخترا احساساستی نیستن همش ترس اینو دارن که کسی دیگه دوستشون نداسته باشه وسمتشون نیاد

پ چرا من این حسو نداشتم🥴🥴ولی خب به هر حال پسرا بازیگرای خیلی خوبین 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اگه میدونی خیلی دوستت داره بذار برگرده . بعضی وقتا این دور شدنا خوبه.  چون باعث میشه آدما بیشتر ...

این دورشدنا را وقتی میگن خوبه که زن و شوهر باشی یانامزد .اینم ندازه بی خبر بره مثلا چند روزی بره مسافرت