الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جداشدیم ولی پیام میداد نمیدونم بخدا الان تو جنگ بین منطق و علاقه موندم😔
برنگرد....کسی که سه ماه بدون تو تونسته تحمل کنه بیشتراز اینم میتونه🙂واقعا چرا وارد رابطه میشیم با هر احمقی که زجرتون بده
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
من کاری نکردم عزیزم دیروز کلا روز خیلی خوبی بود صبح ک خواب بودم خوابمونو دیدم ک همش کنار هم بودیم و توی یه زیارتگاهی چیزی بودیم ک زن ها صلوات میفرستادن و گردو روی سرشون میریختن 🤦♀️من اونجا بودم با حسینم همش کنار هم بودیم خیلی قشنگ بود تا اینکه دیشب پیام داد و وافعا از پیاماش معلوم بود ک چقدر داغونه کاش پیاماشو پاک نمیکردم ک شات میدادم🤦♀️
اگه واقعا دوست داره بهش ی فرصت دیگه بده خب عشق واقعی خیلی کمیاب شده اینروزا اگه هست قدرشو بدون
فرصت رو آدم به شوهرش میده چون زندگی داره و...نه کسی که سه ماه ول کنه بره..اگه کسی واقعا کسی رو دوست داشته باشه سه ماه ول نمیکنه حالا شاید چند روز که حال و هواش عوض بشه نه سه ماه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........