2777
2789

بچه نمیخوای؟

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تازه سه روز بود پاک بودم دوباره این قرصو خوردم متاسفانه مجبور شدم  به نظرت عفونت جلوی خونری ...

تا ده روز هم نشی طبیعیه بشی هم کاری نمیشه کرد کاش روش بهتری انتخاب میکردی

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
نه تازه سه روز بود پاک بودم دوباره این قرصو خوردم متاسفانه مجبور شدم  به نظرت عفونت جلوی خونری ...

ممکنه ولی اینهمه قرصی که خوردی میشی من خودم دونی رو با اینکه اورژانسی خوردم باردارشدم چون اسپرم سه روز تورحم زنده میمونه

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
ممکنه ولی اینهمه قرصی که خوردی میشی من خودم دونی رو با اینکه اورژانسی خوردم باردارشدم چون اسپرم سه ر ...

منم دومی رو اینطور باردار شدم

شما سر دومی تا ده روز بعد از مصرف قرص خونریزی ندید ؟

بعد کی فهمیدی باردار

قرص سقط اسمشون چیه  بلدی؟

بلدباشمم متاسفانه نمیگم گناهش گردن منم میوفته بهتره بری بری پیش متخصص زنان اون راه های بهتری می‌دونه که بهت بگه بجای قرص دوتا آمپول پروژسترون می‌زدی سه یاچهاروز بعدش خونریزی داشتی اگه هم حامله باشی جاشوسفت می‌کنه نباشی هم خونریزی داری

منم دومی رو اینطور باردار شدم شما سر دومی تا ده روز بعد از مصرف قرص خونریزی ندید ؟ بعد کی فهمیدی ب ...

نه دیگه ندیدم از موعدم گذشت آزمایش دادم حامله بودم اگه حامله نباشی تا ده روز بعدش پریود میشی