2777
2789
عنوان

حتی خوابمم شوهرم خیانت میکرد🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای من  شوهر عوضیت چی میخواد ک خیانت میکنه با تو رفتارش خوبه؟ دست بزن نداره؟

نه دست بزن نداره خسیس هم نیست دنبال رابطه جنسی تنوع طلب دلش هیکل و قیافه پو.رن استارا میخواد ک جن.ده ها عمل میکنن ب خودشون میرسن دارن،اخلاقش موقع رابطه خوبه مهربون قربون صدقه ام میره غیر از اون نه واسه همین دوسش ندارم

نه دست بزن نداره خسیس هم نیست دنبال رابطه جنسی تنوع طلب دلش هیکل و قیافه پو.رن استارا میخواد ک جن.ده ...

خب توام ازش پول بگیر عمل کن به خودت برس ولی برا اون نه بزار بفهمه تو از اونا بهتری ولی محل سگ بهش نده عوضیو

کلا اکثر مردا از تنها زنی ک راضی نیستن زن خودشونه😒

😆😆😆
خب توام ازش پول بگیر عمل کن به خودت برس ولی برا اون نه بزار بفهمه تو از اونا بهتری ولی محل سگ بهش ند ...

پول نداره چشمامو عمل کنم عینکی هستم چ برسه ک عمل پروتز باس.ن و و جوانسازی واژن اینا انجام بدم

پول نداره چشمامو عمل کنم عینکی هستم چ برسه ک عمل پروتز باس.ن و و جوانسازی واژن اینا انجام بدم

خب غلط میکنه دلش اینارو میخواد مرتیکه وقتی پول نداره

وای خدا مردا چقدرررررر پرروان اخه حالا ما بیچاره ها حتی ناتوان جنسیم باشن باید به پاشون بسوزیم و دم نزنیم که بی حیایی هست😓

😆😆😆
ی مدت کلا هر چی میگفت انجام میدم فکر میکردم دیگه سمت اینا نمیره خوشحال بودم بعدش متوجه شدم بدترم شده

ببخشید

بس توف کن تو صورتش

زن بدبخت تحمل میکنه مرد درست بشه

اونم هار میشه

مرد اما اگه باشه کله طرف و میکنه و آبرو واسش نمیزاره

خب غلط میکنه دلش اینارو میخواد مرتیکه وقتی پول نداره وای خدا مردا چقدرررررر پرروان اخه حالا ما بیچا ...

چون از ۱۳ سالگی پو.رن دیده رو مغز و قلب همه چی اش تاثیر گذاشته خاک تو سرش جنبه نداره چرا میبینه شوهر من خیلی پررو ی چیزی بگم ۱۰ چیز میزاره روش حوصله کل کل کردنشو ندارم