2777
2789
عنوان

حتی خوابمم شوهرم خیانت میکرد🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 95 پست
خودش ک زگیل داره دو بار قبلا تو عقد فریز کرده باز الان داره منم سه تا جوش دارم ولی ازمایش زگیل دادم ...

زوری نمیشه ک گازش بگیر شوت بزن فحشش بده نزار عزیزم مریض میشی اصلا جیغ بزن

😆😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد بد

کاش دخترم یکم وابستگی اش کمتر بشه برم شهری ک شوهرم کار میکنه خونه بگیرم چون جای دیگه نمیزاره مطمئن هستم اونم نمیاد ی سر بزنه فقط نمیدونم دخترمو کجا بزارم مهد کودک هم تعطیل اگه باشه هم بخاطر کرونا شپش میترسم

زوری نمیشه ک گازش بگیر شوت بزن فحشش بده نزار عزیزم مریض میشی اصلا جیغ بزن

خونه ام تو حیاط مادرشوهرم اتاقمون ب اونا چسبیده صد در صد صدا میره ابروم میره ولی ی چیزی فهمیدم با اینکه مقصر شوهرم بود خواهر شوهر و مادرشوهرم طرف اونو گرفتن کلی تحقیرم کردن با خانواده ام غیر مستقیم،دهنمو میگیره سر و صدا نکنم اینقدر زورش زیاد نمیتونم حرکت کنم نمیدونم از چی خوشش میاد وقتی زوری بهش میگم نمیخوام

خونه ام تو حیاط مادرشوهرم اتاقمون ب اونا چسبیده صد در صد صدا میره ابروم میره ولی ی چیزی فهمیدم با ای ...

کلا عزیزم مردا زوری دویت دارن تو هر چی تلاس کنی اون حریص تر میشه متاسفانه 

نرو حموم 

پشماتم نزن😑😑البته ببخشیدااا

😆😆😆
من دستامو جا های خصوصی میزنم فقط مچ پاهام و ران ام نزدم بدش بیاد اصلا واسش مهم نبود

ن براشون مهم نی 

اونجا هم نزنی براش مهم نی گفتم شاید دیگه ببینه واقعا نمیخوایش سرد شه 

ببخشید میپرسم ولی به نیاز توام توجه میکنه؟

😆😆😆

امروز رفتم خونه مادرم اینقدر غر زد سر من و بچه ام ک بچت اذیت میکنه همه چی کثیف میکنه حالا اون ی ادم شلخته هست خونه اش همیشه بهم ریخته هست بهونه کرده بود خودشون مشکل مالی دارن بعد هی ب من میگن بدبختی هیچی نداری شوهر گدا گشنه ات فلان و.... فکرشم نمیکنی چقدر خانواده ام بد هستن بابامم بدتر خواهرم ندارم فقط خودم میتونم خودمو نجات بدم دیگه از بس برادر کوچیکم دخترمو زد اذیت کرد اومدم خونه ام گفتم دیگه نمیرم

ن براشون مهم نی  اونجا هم نزنی براش مهم نی گفتم شاید دیگه ببینه واقعا نمیخوایش سرد شه  ب ...

باید اون ۴ روز کافور بدم بهش تا بیخیال بشه اره همیشه میگه دوست دارم تو هم ا...ر..ض..ا بشی قبلا شاید همکاری میکردم الان ازش بدم میاد دلم نمیخواد بهم دست بزنه میگم زودتر تمومش کن دست از سرم بردار