دیشب نزدیکای صبح خواب دیدم شوهرم گفت من میرم جایی کار دارم گفتم باشه بعد من با خواهر شوهر و جاری ها عروسی رفتیم من ی کاری واسم پیش اومد دیدم شوهرم ب پشت دراز کشیده بدون لباس ی لباس زیر چسبون پوشیده هر زنی میومد پایین تنه اش حرکت میداد من و دید شوکه شد بلند شد من هیچی نگفتم رفتم بیرون دوباره اومدم عروسی دیدم باز داره همون کار و میکنه اما ایندفه من و دید خندید بدتر اون کار و انجام داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوف خدایا مردا چرا ادم نیستن همشون یه جای کارشون میلنگه کاش شوهرت سرش به سنگ بخوره میدونه که تو ا ...
این دیگه آدم نمیشه عادت کرده مریض روانی،اره میدونه ولی تا میگم دیدم تو گوشی ات داد و هوار میکنه میگه برو انور فقط بلدی اعصابمو خراب کن و فلان اصلا ی اداهایی میاد ک انگار من خیانت کردم یا هم ی بهونه جور میکنه یا دوستم فرستاده یا برای دوستم همیشه ی جواب تو استینش داره
ب نظرت عکس العملش اگه بفهمه خدایی نکرده تو خیانت کردی یا کارایی ک اون میکنه رو میکنی چیه ...
ی بار الکی تو بازی پابجی با شخص خیالی صحبت میکردم مثلا چ خبرا خوبی تازه من گفتم دختره و میکفتم ایدی ات یادم رفته بده فالو کنم یهو پرید بهم هدفون از گوشیم در اورد منم عمدا صدارو قطع کرد تا بیشتر شک کنه اینقدر عصبانی شد بهم فحش داد بعد دو ساعت گفتم الکی گفت میدونم گفتم چرا وحشی بازی در آوردی گفت شوخی اشم قشنگ نیست ببین شوهر من اصلا قبول نمیکنه خیانت میکنه بخدا یعنی اگه ی روز رابطه اش جلو چشمم هم ببینم میگه من نیشتم داداش دوقولو اش اش هست در این حد بهونه میاره ب قول خودش بهترین دفاع حمله اس ک اخرش من و مقصر میکنه تازه قهرم میکنه