2777
2789
عنوان

حتی خوابمم شوهرم خیانت میکرد🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 95 پست
چون از ۱۳ سالگی پو.رن دیده رو مغز و قلب همه چی اش تاثیر گذاشته خاک تو سرش جنبه نداره چرا میبینه شوهر ...

اوف خدایا مردا چرا ادم نیستن

همشون یه جای کارشون میلنگه

کاش شوهرت سرش به سنگ بخوره

میدونه که تو از خیانتاش خبر داری؟

😆😆😆
ببخشید بس توف کن تو صورتش زن بدبخت تحمل میکنه مرد درست بشه اونم هار میشه مرد اما اگه باشه کله طر ...

تف ک هیچی باید رید ب سر تا پاش مرتیکه اشغال مریض چرا ازدواج کرده ک من و آزار روحی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف خدایا مردا چرا ادم نیستن همشون یه جای کارشون میلنگه کاش شوهرت سرش به سنگ بخوره میدونه که تو ا ...

این دیگه آدم نمیشه عادت کرده مریض روانی،اره میدونه ولی تا میگم دیدم تو گوشی ات داد و هوار میکنه میگه برو انور فقط بلدی اعصابمو خراب کن و فلان اصلا ی اداهایی میاد ک انگار من خیانت کردم یا هم ی بهونه جور میکنه یا دوستم فرستاده یا برای دوستم همیشه ی جواب تو استینش داره

این دیگه آدم نمیشه عادت کرده مریض روانی،اره میدونه ولی تا میگم دیدم تو گوشی ات داد و هوار میکنه میگه ...

ب نظرت عکس العملش اگه  بفهمه خدایی نکرده  تو خیانت کردی یا کارایی ک اون میکنه رو میکنی چیه؟

😆😆😆
ب نظرت عکس العملش اگه  بفهمه خدایی نکرده  تو خیانت کردی یا کارایی ک اون میکنه رو میکنی چیه ...

ی بار الکی تو بازی پابجی با شخص خیالی صحبت میکردم مثلا چ خبرا خوبی تازه من گفتم دختره و میکفتم ایدی ات یادم رفته بده فالو کنم یهو پرید بهم هدفون از گوشیم در اورد منم عمدا صدارو قطع کرد تا بیشتر شک کنه اینقدر عصبانی شد بهم فحش داد بعد دو ساعت گفتم الکی گفت میدونم گفتم چرا وحشی بازی در آوردی گفت شوخی اشم قشنگ نیست ببین شوهر من اصلا قبول نمیکنه خیانت میکنه بخدا یعنی اگه ی روز رابطه اش جلو چشمم هم ببینم میگه من نیشتم داداش دوقولو اش اش هست در این حد بهونه میاره ب قول خودش بهترین دفاع حمله اس ک اخرش من و مقصر میکنه تازه قهرم میکنه