2777
2789
عنوان

حتی خوابمم شوهرم خیانت میکرد🥴

635 بازدید | 95 پست

دیشب نزدیکای صبح خواب دیدم شوهرم گفت من میرم جایی کار دارم گفتم باشه بعد من با خواهر شوهر و جاری ها عروسی رفتیم من ی کاری واسم پیش اومد دیدم شوهرم ب پشت دراز کشیده بدون لباس ی لباس زیر چسبون پوشیده هر زنی میومد پایین تنه اش حرکت میداد من و دید شوکه شد بلند شد من هیچی نگفتم رفتم بیرون دوباره اومدم عروسی دیدم باز داره همون کار و میکنه اما ایندفه من و دید خندید بدتر اون کار و انجام داد

با سلام خدمت شما دوست عزیز 🥰آسیه محمدی هستم مشاوره خانواده با مدرک کارشناسی ارشد مشاوره خانواده . با موضوعات حل اختلافات و ناسازگاری زن و شوهر

مشاوره زناشویی

مشاوره پیش از ازدواج

برطرف کردن مشکلات رفتاری کودکان و نوجوانان

فرزند پروری صحیح (اصلاح رابطه والدین و فرزندان، پرخاشگری، بلوغ فرزندان)

طلاق عاطفی

کنار آمدن با غم فقدان عزیزان

مقابله با خشونت خانگی(درگیری‌های لفظی و فیزیکی میان زن و شوهر)

کمک به حل مشکلات ناشی از اعتیاد یا سوءمصرف مواد مخدرهمسر

طلاق(تصمیم‌گیری برای طلاق و کمک برای سازگاری با طلاق)

درمان خیانت زن یا شوهر

کمک به مرزبندی با خانواده همسر (کمک به رفع مشکلات با خانوده همسر)

حل اختلافات زن و شوهر در دوران بارداری 

مشاوره جنسی و مشکلات جنسی در سنین نوجوانی و جوانی جهت ارتباط با مشاور به شماره واتساپ پیام بدین 09170375073 دوستان عزیز تشریف بیارید واتساپ هر سوالی دارید در خدمتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیرات نی نی سایته😂

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام

عوارض  نی نی سایته

نگران نباش

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
ن کلا میدونم ی کارایی میکنه ولی خوابم خیلی بد بود ی حالت زننده ای داشت تعجب میکردم چرا کسی نمیاد بیر ...

فک کنم شغلش بوده تو خواب براهمین کاریش نداشتن😑😂😂

مغزم پرحرف تر از دهنمه!