2777
2789

خب خیلی از ادما مرتب بودن و دوس دارن دختر پسر نداره کلا از ادمایی ک ب خودشون برسن خوششون میاد ولی دوست دارم ک نظر شمارم بدونم 

مثلا میگه ک چقد لاغری ب خودت برس تو پر باشی ب خودت دندونات صورتت     حالا با جزییات انقد نمیگه ولی درکل خب میگه دیگه 

ک ب خودت برس و اینا

نظر شما چیه

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

خب راست میگه برای بهتر شدن خودت

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اوکی بای 

البته من اعصاب ندارم 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
اینکه بگه به خودت برسی خوبه ولی اگه زیادی حساس باشه حتما ظاهربین دیگه

ن در اون حد نیس

ولی خب اینجورری خوشش میاد

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
میگم اوکی بای  البته من اعصاب ندارم

چرا خب  

خب راست میگه من خودمم اینجوری هستم ولی خب اون بازم ی تاکیایی میکنه

از همچین ادمی خوشم میاد ک انقد بفکر همچیع

دقیقا

نظر دیگه ای نداری؟ازت انرژی مثبت گرفتم   

خب مشخصه ک ایشون براش زیادی مهمه و از اونطرف شما برات به اندازه اون مهم نیس  در نتیجه بنظر شما ...

چرا اتفاقا برا منم مهمه

ولی خب اونم باز میگه

خب داره میگه از چ چیزایی خوشش میاد دیگه