دختر من به پروتئین گاوی آلرژی داست که دکتر لهش ایزومیل داد، بعد از مصرف ایزومیل خون در سویا برطرف شد اما بعد از حدود یک ماه هنوز بلغم در مدفوع داره که دکتر میگه ممکنه به این هم آلرژی داشته باشه، میشه بگید نشانه هاش چیه؟ چون نمی خوام نا مطمئن به بچه ام شیر هلال احمر بدم، از طرفی هم نمی خوام دوباره به وضعیت مدفوع در خون برسه. ممنون میشم اگر تجربه ای دارید بفرمایید
پسر منم حساسیت به پروتئین گاوی داره ولی با وجود رژیم خودم هر ۲الی ۳روز یکبار به اندازه نوک سوزن خون تو پوشکش هست دکترش میگه طبیعیه و مشکلی پیش نمیاد نمیدونم والا دیگه چیکار کنم
پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍 تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بلغم مهمه اما کمش نه چون ی حدی رو روده برا دفع راحت تر تولید میکنه.جونیور شیر خوبیه فقط اگر رفلاکسی ...
ممنون عزیزم، فعلا دکتر گفته بود که نیاز به دارو برای رفلاکس نداره، دکترش دکتر خوبیه، نمیدونم دکتر مقدادی رو میشناسید یا نه، حالا فردا ببرمش و سونو کنه ببینه دارو می خواد یا نه.