2777
2789
عنوان

آلرژی به شیر سویا

981 بازدید | 15 پست

دختر من به پروتئین گاوی آلرژی داست که دکتر لهش ایزومیل داد، بعد از مصرف ایزومیل خون در سویا برطرف شد اما بعد از حدود یک ماه هنوز بلغم در مدفوع داره که دکتر میگه ممکنه به این هم آلرژی داشته باشه، میشه بگید نشانه هاش چیه؟ چون نمی خوام نا مطمئن به بچه ام شیر هلال احمر بدم، از طرفی هم نمی خوام دوباره به وضعیت مدفوع در خون برسه. ممنون میشم اگر تجربه ای دارید بفرمایید

من شنیدم ۳۰درصد بچه هایی که به پروتئین گاوی حساسیت دارن به سویا هم حساسیت دارن

میشه بپرسم مقدار خون تو مدفوع نوزادتون چه مقدار بود؟

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

پسر منم حساسیت به پروتئین گاوی داره ولی با وجود رژیم خودم هر ۲الی ۳روز یکبار به اندازه نوک سوزن خون تو پوشکش هست دکترش میگه طبیعیه و مشکلی پیش نمیاد نمیدونم والا دیگه چیکار کنم

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم ۳۰درصد بچه هایی که به پروتئین گاوی حساسیت دارن به سویا هم حساسیت دارن میشه بپرسم مقدار خون ...

اولش کم بود در حد چند رگه، اما بعدش تعداد رگه ها زیاد بود و بعد از چند روز دوباره کمشد

مدفوع پسر شما هنوز بلغمی یا عادیه؟

والا هی خون میاد و میره دکترش یه لیست داده که چیا بخورم ولی من امروز خودم فهمیدم که به سیب زمینی حساسیت داره 

باید با آزمون و خطا پیش بریم تا بفهمیم به چی حساسیت دارن

مدفوع پسر شما هنوز بلغمی یا عادیه؟

وقتی رعایت کنم عادی میشه بلغمش از بین میره پسر من شیرخشک بش سازگار نبود خودم دارم رژیم میگیرم

چند وقته بلغم داره؟رفلامس داره؟وزن میگیره؟

باید سبک سنگین کنی اگر بلغمش زیاد نیست وزن میگیره ادامه بده وگرنه ممکنه باز خون بده 

چرا پپتی یا پپتی جونیور امتحان نکردی؟

همتا اسم خـودمه♥
چند وقته بلغم داره؟رفلامس داره؟وزن میگیره؟ باید سبک سنگین کنی اگر بلغمش زیاد نیست وزن میگیره ادامه ...

حدود یک ماهه که بلغم داره، رفلاکس هم داره، بلغم اش خیلی وقتا هست اما وطن میگیره، راستش توان ندارم دوباره خون تو مدفوع و ...

حدود یک ماهه که بلغم داره، رفلاکس هم داره، بلغم اش خیلی وقتا هست اما وطن میگیره، راستش توان ندارم دو ...

خب بلغم کم اهمیت نداره رفلاکسش هم با دارو کنترل کن میخواست خون بده دور از جون تا حالا میداد دیگه

همتا اسم خـودمه♥
دکترش میگه بلغم هم مهمه، حالا فعلا شیرش رو پپتی جونیور کردم تا ببینم چی میشه.

بلغم مهمه اما کمش نه چون ی حدی رو روده برا دفع راحت تر تولید میکنه.جونیور شیر خوبیه فقط اگر رفلاکسی هم هست داروهای اونم مرتب بده

همتا اسم خـودمه♥
بلغم مهمه اما کمش نه چون ی حدی رو روده برا دفع راحت تر تولید میکنه.جونیور شیر خوبیه فقط اگر رفلاکسی ...

ممنون عزیزم، فعلا دکتر گفته بود که نیاز به دارو برای رفلاکس نداره، دکترش دکتر خوبیه، نمیدونم دکتر مقدادی رو می‌شناسید یا نه، حالا فردا ببرمش و سونو کنه ببینه دارو می خواد یا نه.

ممنون عزیزم، فعلا دکتر گفته بود که نیاز به دارو برای رفلاکس نداره، دکترش دکتر خوبیه، نمیدونم دکتر مق ...

اره میشناسم.به خاطر این گفتم که جونیور خیلی رقیقه ممکنه رفلاکسش تشدید بشه اگر فیزیولوژیک باشه نشالله که با همین اوضاعش روبه راه میشه نی نی جان

همتا اسم خـودمه♥