2777
2789
عنوان

داروی به حرف افتادن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 65597 بازدید | 68 پست

البته نمیخوام بیخودی نگرانت کنم و توی دلت غوغا بندازم ها عزیزم ولی اول باید همه موارد رو خوب بسنجی و بعد ببینی اگه همه چیز اکی بود اصلا نگرانش نباشی و باهاش بیشتر وقت بذاری حرف بزنی بازی کنی هم خودت لذت ببری هم بچه ات زودتر حرف زدن یاد بگیره استرس بیخودی نداشته باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها برا منم کمک کنین بچم سه و نیم سالس از سه سالگی به حرف افتاده تازه کلمه گفت.الان مثلا شعر میخونه پاییز پاییز یا یه عالمه شعر کلماتو میکه مفهومو میرسونه ولی خوب بعضی چیزارو نمیگه ولی خیلی زود شعر یاد میگیره پازل حل میکنه و راحت با بچه ها ازتباط داره ولی یکم قلبم درد میگیره برا حرف زدنش

عاشقتممممممم پسرممم  

عزیزم بهش تخم کبوتر بده هفته ای دوبار 

موقع صحبت کردنش بهش گوش کن و اگه نا مفهوم حرف زد بگو چی میگی؟؟ با اینکه متوجه منظورش شدی یکی دو بار تکرار کنه چیه منظورش بعد از تکرار اون تو بگو آهاااان  اینو میگی؟؟ اگه گفت اره طرز بیان درست اون کلمه رو بهش بگو تا دوباره تکرار کنه 

مثلا میگه اسباب بازی میخوام بعد دو یا سه بار که اشتباه گفت بگو اسباب بازی میخوای؟؟؟ همون اول نگو بزار تمرین کنه بعد اگه گفت اره بگو عزیزم اسباب بازی درسته اسباب بازی حالا تو بگو اسباب بازی و صبر کن تا کودکت تکرار کنه 

بیشتر باهاش حرف بزن و ازش بخواه جواب بده 

مثلا اسم خودش اسم پدرش اسم مادر و خاله و دایی و عمو و عمه رو کم کم بهش آموزش بده و مدام تکرار کن و ازش بخواه جوابت رو بده از دارو و آمپول و اینا استفاده نکن 

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
بچه ها برا منم کمک کنین بچم سه و نیم سالس از سه سالگی به حرف افتاده تازه کلمه گفت.الان مثلا شعر میخو ...

شیرینی بچه کوچولو ها هم به اونطوری حرف زدنشونه دیگه نمیشه ازشون توقع داشته باشیم مثل ما بزرگ تر ها کلمات رو درست ادا کنن وقتی مدرسه رفتن و سواد یاد گرفتن بهتر میشه اما اگه میخوای کلمات رو درست تر و بهتر بگه تمرین کن باهاش اونم با حوصله مثلا من یک هفته طول کشید به دخترم تراکتور رو یاد بدم یا مثلا کلمه خیابون رو میگفت خیبانو یا مثلا خونه رو میگفت لونه پا به رهنه رو میگفت پابرنده اما عاشق صحبت کردنش بودم چرا باید قلبت درد بگیره

خدایا بیبی چک مثبتم آرزوس خدایا شکرت به آرزوم رسیدم ۱۴۰۰/۴/۱۲ بیبی چکم مثبت شد خدااااااااااایاااااااا شکرت ۱۴۰۰/۵/۶ رفتم سونو تشکیل قلب گفتن قلب کوچولو نینی تشکیل شده شکرت خداجونم سالم برسون دستم😍۱۴۰۰/۶/۶ رفتم سونو ان تی خداروهزار مرتبه شکر نینی سالم و سرحال بود وقتی صدای قلبشو شنیدم و تکون هاشو دیدم آرزو کردم خدا دامن همه ی منتظر ها رو سبز کنه و این حس رو قسمتشون کنه جفتم قدامی پرویا هست و طول سرویکسم ۳۰ یکم نگرانم اما به خدا امید دارم خدا جونم شکرت شکرت شکرت😍۱۴۰۰/۷/۴ رفتم برای مراقبت و صدای قلب نی نی رو دوباره شنیدم خداروشکر اوضاع خوب بود دکترم گفت واکسن کرونا بزن تا خودت و نینی از خطر محفوظ بشین به امید خود خدا واکسن زدیم هم من هم بابایی ☺ نی نی گلم نمیدونم دخملی یا پسر ولی بدون منو ابجی جون و بابایی عاشقتیم برای سلامتی هممون یه صلوات میفرستین خاله ها😍نینی گلم😍 عمر مادر امروز انقدر کنجکاو بودم بدونم چی هستی که رفتم سونو با ابجی جونت به منو آبجی گفتن یه دخمل ناز تو راهه خدا سالم برسونه تو رو پیش ما😍😍😍😍😍۱۴۰۰/۸/۴ رفتم سونو آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود ولی هنوز جفتم سرراهیه😢 امیدوارم بره بالا امروز همه اجزای بدنت رو مو به مو دیدم قربونت بشم دکتر گفت صد درصد یه دخمل طلا تو راه دارم 😍 دورت بگردم پرنسس کوچولو 
خاک به سرم تخم کفتر و تخم بلدرچين چیه 😐 شوخی میکنید دیگه ببرش گفتار درمانی نشون بده 

حتما امتحان نکردی یا تو اطرافت ندیدی/:

من شاهد بودم به بچه ۴ ساله تخم کبوتر دادن هر روز یک ماه بعد مثل بلبل شعر میخوند قبلش به زور صحبت میکرد و نامفهوم گفتار درمانی بچه دو ساله اخه؟؟ عادیه نتونه خوب صحبت کنه الان 

تست شنوایی هم انجام دادی یا نه آخه بعضی بچه ها چون مشکل شنوایی دارن به خاطر همین نمیتونن بشنون و یاد ...

الان تو نوزادی تست شنوایی میگیرن ولی موافقم باید چک بشه

الان تو نوزادی تست شنوایی میگیرن ولی موافقم باید چک بشه

توی نوزادی بله انجام میدن ولی گاهی مثلا به خاطر عفونت حلقه میانی لاله گوش یا تجمع مایع داخل گوش که برای بچه های کوچیک زیاد اتفاق میفته باعث کم شنوایی و گاها ناشنوایی بشه البته من احتمال  دادم گفتم چک کنه فقط

یکم بیشتر توضیح بدین من خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش هنوز دوسالشه کلی وقت داره من پسرمو از شیر گرفتم حرف افتاد بچه شما هنوز شیر میخوره؟باز بچتون یه  دوتا کلمه میگه  بچه خواهرشوهرم دقیقا بعد تولد سه سالگی حرف افتاد

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

دوستان پسر من ۱۵ ماه و ۲۴ روزشهحرف نمیزنه 

یعنی نامفهوم 

حتی مامان بابا نمیگهراه هم مستقل نمیره ولی با کمک تاتی می‌کنه و میایسته خودش. باید چیکار کنم.دکتر میگه مشکلی نیست.ولی هر چی میگم تکرار نمیکنه. گوش نمیده. شنوایی مشکل ندارد. تا دو هفته پیش فقط تلویزیون میدید متاسفانه .یعنی همش کارتون