2777
2789
عنوان

داروی به حرف افتادن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 65571 بازدید | 68 پست
دوستان پسر من ۱۵ ماه و ۲۴ روزشهحرف نمیزنه  یعنی نامفهوم  حتی مامان بابا نمیگهراه هم مستق ...

بچه تا پایان 18 ماهگی وقت داره راه بره،عجله نداشته باشید

پسرمنم دیر راه افتاد، 16 ماهش تموم شد که ما داشتیم تلویزیون میدیدم یهو دیدم دستشو ول کرد و خودش راه رفت،نگران نباشید هیچ ادمی نیست که چهار دست و پا بره همه بالاخره راه میفتن و حرف میزنن

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش هنوز دوسالشه کلی وقت داره من پسرمو از شیر گرفتم حرف افتاد بچه شما هنوز شیر میخوره؟ب ...

اره واقعا همش استرس و گریه و زاری و الکی داشتم 

الان سه سال و نیم اش انگار یک هفته ای نطقش باز شد 

پسر منم دیر حرف زد الان همش باید بگم بسه تو رو خدا حرف نزن نگران نباش چندسال دیگه در حال ساکت کردن ...

سلام دوست عزیز ، پسرتون چند ساله بود که حرف زد؟ قبلش گفتارش چجوری بود من هم پسر ۳ سالو نیمه ای دارم که فقط چنتا کلمه کوچیک دو حرفی میگه نمیتونه حروف رو کنار هم بزاره کلمه بسازه، میشه راهنماییم کنی؟ از گفتار درمانگر زیاد نتیجه نگرفتم

دو سال نه ماه فعلا دو جلسه بردمش صدا سازی باهاش کار میکنم فعلا

سلام بچت الان خوب شده؟توروخدا بگید چکار کردین پسر منم حرف نمیزنه البته میگن بی بی دیجیتال چون 24ساعته پای تی وی بوده.لطفا بگید چی شد 

سلام بچت الان خوب شده؟توروخدا بگید چکار کردین پسر منم حرف نمیزنه البته میگن بی بی دیجیتال چون 24ساعت ...

بهتره البته الان بزرگتر شده همه اینا عوارض واکسن پیج داوود امین الرعایا ببین 

خودشناسی DNA plus