2777
2789
عنوان

داروی به حرف افتادن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 65571 بازدید | 68 پست

پسر منم دیر حرف زد

الان همش باید بگم بسه تو رو خدا حرف نزن

نگران نباش چندسال دیگه در حال ساکت کردنش هستی

بعضی بچه ها کلا دیرتر حرف می زنند

وقتی بعضی کلمات رو میگه یعنی مشکلی نداره

شنوایی سنجی بردیش؟

تو رو خدا بچه رو از الان درگیر دارو نکن ، خواهر من تا۵ سالگی اصلا حرف نمیزد البته دو سال و نیمی حرف میزد بعدش تصادف کرد ترسیده بود تا ۵ سالگی لال شد هیچی نمیگفت ، باهاش حرف میزدیم ، کمکش کردیم کلمات رو تکرار کن اوایل سخت بود ولی خدا رو شکر خوب شد ، البته تخم کفتر هم بی تاثیر نبود ولی دارویی بش ندادیم ، فقط تخم کفتر . 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سال نه ماه فعلا دو جلسه بردمش صدا سازی باهاش کار میکنم فعلا

صدا سازی چطوریه؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
پسر منم دیر حرف زد الان همش باید بگم بسه تو رو خدا حرف نزن نگران نباش چندسال دیگه در حال ساکت کردن ...

بله بردم مشکلی نداره

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
مننون متوجه شدم منم این کارهارو میکنم  عین رادیو باهاش حرف میزنم خخخخخ

آره دیگه من اونقد حرف میزدم خودم خل میشدم 😄. دارو هم  فقط و فقط مکمل امگا سه اگه دادی بده که تمرکزشو زیاد کنه بقیه داروها ممکنه عوارض داشته باشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

مرسی از جواب دادن همتون

شعر نخون براش . خيلي معمولي باهاش حرف بزن . فكر كن مثلا مادرت نشسته بالا سرت داره ميگه : چنين گفت رس ...

مرسی حتما کارهایی که گفتید رو انجام میدم

چون منم پسرم کمی دیر زبون باز کرد بردم گفتار درمانی اون بهم یاد داد اول هم با اعضای صورت و بدن خودش شروع کن یعنی دوتایی با بچه ات بنشینید جلوی آینه بعد مثلا گوششو نشون بده خودت تکرار کن هم بهش نشون بده چندبار پشت سرهم ،چشمشو لب بینی اینجوری یکی یکی اسمشونو بگو و نشون بده و ازش بخواه اونم تکرار کنه

بعد یه چیز دیگه بگم اگر تمرکزش خوبه به صداها واکنش نشون میده روابط اجتماعی خوبی داره با بچه های دیگه بازی میکنه و فقططط مشکلش همین دیر حرف زدنش هست اصلا نگران نباش اما اگه به جز دیر حرف زدن علائم دیگه ای هم داشت اون موقع یه کم بیشتر دقت کن روی همه کارها و رفتارش