2777
2789
عنوان

داروی به حرف افتادن کودک

65549 بازدید | 68 پست

بچم دو سالشه

کلمات محدودی میگه در حد ماما دد نی نی و نامفهوم حرف میزنه

اما منظورش رو میرسونه 

دکترش میگه داروهایی هست که بچه رو کمک میکنه که حرف بزنه، کسی تجربه مشابه داشته؟این داروها یا آمپول ها چی هستن؟ خطرناک نباشن؟

اینم بگم واسش کتاب میخونم از نوزادی، کلمات رو تکرار میکنم مدام، شعر میخونم کاری میکنم واسش توضیح میدم، تی وی هم زیاد نمیبینیم، خیلی درگیر بازی و جنب و جوشه

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو😐 اون داروها واسه بچه هاییه که تمرکز ندارن و موقع گفتاردرمانی نمیتونن بشینن و گوش بدن. 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
تخم کفتر. من دادم موثر بود

به بچه چند ساله دادید؟

چقدر دادید؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
دارو😐 اون داروها واسه بچه هاییه که تمرکز ندارن و موقع گفتاردرمانی نمیتونن بشینن و گوش بدن. 

شما تجربه ای دارید؟

بچه من مشکلی نداره، بچه ارومیه

فقط تخم کفتر 😂

به بچه چند ساله دادید؟

تخم بلدرچین

به بچه چند ساله دادید؟

دارو  رو تا حالا نشنیدم.

اما داستان و حرف زدن و تماشای تلویزیون تاثیر داره, اما یه بخشی توانایی شخصی بچه است.  دختر من خیلی چیزا رو از تلویزیون هم یاد گرفت.   

و یه برنامه تو بازار دانلود کن اسمش هست زبان باز کن کودک.  بیشتر کلمات رو یاد میده, اما برای دختر من خیلی چیزا رو حتی الان که ۴ سالشه یاد گرفته, رنگها,اسم اشیا و حیوانات و..... کلا گوشی رو بدین خودش میزنه گوش میده,   وقتی دایره لغاتش گسترده بشه, سعی میکنه بهتر صحبت بکنه.

وای چقدرحساسی هیچی ندی بهش تازه خیلی هم خوبه بچه من دوسالش بوداینارم نمیگفت ولی الان سرمنوبرده 

من حساس نیستم ،اصلا واسم مهم نیست چون مفهوم رو میرسونه میدونم که بعدها حرف خواهد زد

دکترش خودش این حرفو زد، میخوام بدونم تجربه بقیه چیه

دیر نشده باهاش کار کن به حرف میاد. داروهم فقط مکمل امگا سه براش خوبه به حرف بیاد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️