2777
2789
عنوان

داروی به حرف افتادن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 65570 بازدید | 68 پست
نده اولا دیر نشده دوما صد در صد دارو عوارض داره بچه شما مشکل نداره بچه رو داغون نکن

منم از همین خیلی میترسم، چون نگرانم اومدم اینجا بپرسم

میگم نکنه دارو بزنه یه جای بدنشو داغون کنه

وگرنه تو رسوندن مفهوم هیچ مشکلی نداره

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
دیر نشده باهاش کار کن به حرف میاد. داروهم فقط مکمل امگا سه براش خوبه به حرف بیاد

شما چطوری با بچتون کار میکردید؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچه چند ساله دادید؟

والا من خودم بچه ندارم ولی اطرافیانمون دادن برا زبون باز کردن و لکنت خوبه 

بچه تو هم ۲ سالشه میتونی بهش بدی بخوره ولی صبر کن اصلا از داروهای شیمیایی اسفاده نکن ۲ سالشه هنوز دیر نشده که

من حساس نیستم ،اصلا واسم مهم نیست چون مفهوم رو میرسونه میدونم که بعدها حرف خواهد زد دکترش خودش این ...

عزیزم زیاد به حرف دکتراگوش نده ولی تخم بلدرچینو تخم کفتر مفیده بهش بده تازه دکتر دخترم به من میگفت دورسرش کمه براهمون حرف نمیزنه ارجاع داد به متخصص مغزواعصاب ولی خوب من نبردم چون خانوادگی ماسربچه هامون کوچیکه میدونستم مشکلی نیست ولی اگه شمااصرارداری که.به بچت داروبدی بده انشالله که دایره کلماتش بیشتربشه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
شما تجربه ای دارید؟ بچه من مشکلی نداره، بچه ارومیه

دورادور، اگه دکتر گفته که مشکلی نیست نگران نباش 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
منم از همین خیلی میترسم، چون نگرانم اومدم اینجا بپرسم میگم نکنه دارو بزنه یه جای بدنشو داغون کنه و ...

نه عزیزم پسر منم همین نهایتش می‌بری گفتار درمانی من دارم میبرمش دارو اصلا نده

خودشناسی DNA plus

مثلا من میرم روبروش جوری که نگاهم کنه 

هی یه کلمه رو چند بار تکرار میکنم

به لب هام خیره میشه

اینجوری حرف زدن رو نشونش میدم

اگه روش دیگه ای هست بهم بگید

تو گفتار درمانی چطوری یاد میدن به بچه؟

نه عزیزم پسر منم همین نهایتش می‌بری گفتار درمانی من دارم میبرمش دارو اصلا نده

پسر شما چند سالشه؟

گفتار درمانی چطوری کار میکنه؟

اگه میشه بهم بگید که منم تو خونه همون کارو کنم

شما چطوری با بچتون کار میکردید؟

خیلی باهاش حرف میزدم همه چیو توضیح میدادم نمیگفتم این حرفا براش زوده نمیفهمه مثلا ماشین زباله میدیدم توضیح میدادم این کامیون زباله اس آقا پاکبان داره آشغالارو‌ جمع میکنه ماشین اتوماتیکه... دیگه نمیکفتم کلمه اتوماتیک براش زود.خونه جارو میزدم میگفتم بیا کمک تمیز کنیم خونه رو داره مهمون میاد...آقا داره ساختمون درست میکنه....

یه نکته مهمی که باید در نظر بگیری اینه که مابین صحبتات ازش سوالم بپرسی مثلا بگی گنجشک پرید ببین.بعد بگی گنجشک چیکار کرد؟؟؟ ما داریم لباس میپوشیم..ما داریم چیکار میکنیم؟؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم زیاد به حرف دکتراگوش نده ولی تخم بلدرچینو تخم کفتر مفیده بهش بده تازه دکتر دخترم به من میگفت د ...

درست میگید

باشه تخم بلدرچین و کفتر میگیرم بهش میدم

نه اصلا دلم نمیخواد دارو بدم فردا یه مشکل دیگه پیدا کنه

دارو بی عوارض وجود نداره

خیلی باهاش حرف میزدم همه چیو توضیح میدادم نمیگفتم این حرفا براش زوده نمیفهمه مثلا ماشین زباله میدیدم ...

مننون متوجه شدم

منم این کارهارو میکنم 

عین رادیو باهاش حرف میزنم خخخخخ

پسر شما چند سالشه؟ گفتار درمانی چطوری کار میکنه؟ اگه میشه بهم بگید که منم تو خونه همون کارو کنم

دو سال نه ماه فعلا دو جلسه بردمش صدا سازی باهاش کار میکنم فعلا

خودشناسی DNA plus