2777
2789
عنوان

به کسی که درد داره درد جدید ندید

355 بازدید | 44 پست

من از حال خرابیم و از بی کسیم اومدم اینجا دردودل کردم گفتید عکس بزار منم گزاشتم قرار نبود یه درد اضافه کنید به دردام که الان بترسم برید به دختره پیام بدید 

شوهرم نمیدونه سایت عضوم یذره انسانیت داشته باشید

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

آخه چرا اين كارو كردي؟؟

نميدوني آدم مريض تو سايت هست!

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف میکنی چیه قضیه

من یه عکس گزاشتم از شوهرم و دوست دخترش چون آیدیش و از حال خرابی یادم رفته بود پاک کنم اینام رفتن به فالو کردن و پیام دادن😭

آخه چرا اين كارو كردي؟؟ نميدوني آدم مريض تو سايت هست!

بخدا اینقدر حالم خرابه که اصلا حواسم به ایدی و آدمای بی ذات سایت نبود

هعععهی

بابا کسی پیام نمیده

دیگه انقدر بی وجدان نیستن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
هعععهی بابا کسی پیام نمیده دیگه انقدر بی وجدان نیستن

خیلی میترسم الان یه درد جدید اضافه شد به دردام 😭

ولی اگه من جای تو بودم

بخدا آیدیشو میزاشتم ملت بریزن سرش

زنیکه ج...

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
بخدا اینقدر حالم خرابه که اصلا حواسم به ایدی و آدمای بی ذات سایت نبود

خدايا😔

ان شاءالله به خير بگذره

اگه ميترسي بگو تاپيكاتو پاك كنن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
خیلی میترسم الان یه درد جدید اضافه شد به دردام 😭

نترس

استرس الکی به خودت نده

هیچکس پیام نمیده

خو میرن چی میگن بهش؟

ولی اگه من جای تو بودم بخدا آیدیشو میزاشتم ملت بریزن سرش زنیکه ج...

شوهرم نمیدونه سایت عضوم و پیج اصلا فالوور اینا نداره قشنگ معلوم میشه من بودم