2777
2789
عنوان

آیا شوهر شمام همش خوابش میاد

122 بازدید | 2 پست

سلام شوهر من تو شرکت رانندس گاهی شهر دور بعضی روزام تو شهر خودمون حالا این چند روز همش تو شهر بوده شهرستانم نرفته ساعت 8میگیره میکپه انتظار داره مام بخوابیم آخه مرغم8نمیخوابه دوتا بچه روانی گریه وم دارم ک پدرمو درآوردن میگم مگه توم باباشون نیستی ی کم وقت بذار  میگه واقعا سخته میدونم خدا صبرت بده بعد میره میکپه خب من ریدم تو این زندگی😭😭😭

واقعا سخته ولی چ میشه کرد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وا شوهر من اینجوری با بچه تنهام بزاره از خونه میندازمش بیرون دیگه زندگی با مرد بی خاصیت فایده اش چیه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.