من از حال خرابیم و از بی کسیم اومدم اینجا دردودل کردم گفتید عکس بزار منم گزاشتم قرار نبود یه درد اضافه کنید به دردام که الان بترسم برید به دختره پیام بدید
شوهرم نمیدونه سایت عضوم یذره انسانیت داشته باشید
همینایی که میگن قضاوت بده خودشون از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون بدبختم خیلی زیاد منتظر شوهر پستمم گفت همه چیو با پیام بهت میگم میخوام تمومش کنم دیگه دلیل ...
تو بدبخت نیستی عزیزم ساده ای ساده! و شوهرت واونم زنه هم از همین سادگیت سواستفاده کردن! اگه میدونستن ازون زنای سلیطه ای ازین غلطا نمیکردن
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
گریه کرد فقط من حرف زدم گفت خجالت میکشم نمیتونم حرف بزنم با پیام بهت میگم فعلا که پیامی نداده
تو چجوری جریانو فهمیدی؟ ب شوهرت چجوری گفتی
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
دیشب یه پیج برام اومد بالا تو این قسمت پیشنهاد ها هست وقتی زدم روش دیدم یه فالوور و یه فالووینگ داره ...
خدا بهت صبر بده
ان شاالله حل میشه
ولی کاش گوشیشو تو سرش خورد میکردی شاید دلت اروم میگرفت