2777
2789
عنوان

به کسی که درد داره درد جدید ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 44 پست
تو چقد صبر داری چرا دست رودست گذاشتی؟؟؟ چرا هیچکاری نمیکنی؟ چرا خشتک زنه رونمیکشی رو کلش؟؟؟ چرا ...

چون بدبختم خیلی زیاد 

منتظر شوهر پستمم گفت همه چیو با پیام بهت میگم میخوام تمومش کنم دیگه دلیلی نیست برم پیام بدم به زنه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چجوری رفتار کرد چی گفت

گریه کرد فقط من حرف زدم گفت خجالت میکشم نمیتونم حرف بزنم با پیام بهت میگم فعلا که پیامی نداده

چون بدبختم خیلی زیاد  منتظر شوهر پستمم گفت همه چیو با پیام بهت میگم میخوام تمومش کنم دیگه دلیل ...

تو بدبخت نیستی عزیزم ساده ای ساده! و شوهرت واونم زنه هم از همین سادگیت سواستفاده کردن! اگه میدونستن ازون زنای سلیطه ای ازین غلطا نمیکردن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
گریه کرد فقط من حرف زدم گفت خجالت میکشم نمیتونم حرف بزنم با پیام بهت میگم فعلا که پیامی نداده

تو چجوری جریانو فهمیدی؟ ب شوهرت چجوری گفتی

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
تو چجوری جریانو فهمیدی؟ ب شوهرت چجوری گفتی

دیشب یه پیج برام اومد بالا تو این قسمت پیشنهاد ها هست وقتی زدم روش دیدم یه فالوور و یه فالووینگ داره شک کردم امروز بعد از ظهر که خوابید گوشیشو چک کردم

دیشب یه پیج برام اومد بالا تو این قسمت پیشنهاد ها هست وقتی زدم روش دیدم یه فالوور و یه فالووینگ داره ...

خدا بهت صبر بده

ان شاالله حل میشه

ولی کاش گوشیشو تو سرش خورد میکردی شاید دلت اروم میگرفت  

خدا بهت صبر بده ان شاالله حل میشه ولی کاش گوشیشو تو سرش خورد میکردی شاید دلت اروم میگرفت   &n ...

خیلی بدبخت تر از این حرفام

یجا گفته بودی شوهرم سرد مزاج پس اون ک سرده چراخیانت میکنه فکرمو درگیر کرده خودت میدونی؟ 

کلا سرد مزاجه