2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده چرا باید اینقدر زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یکی عکس ایدی رو گزاشت

خوب بیخیال باش تایپک ترکید 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
میدونم میگم از قبل پیام نداده باشن

نمیده اونم از سر فضولی سرچ کرده انقد بیکار نیستن دیگه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
نمیده اونم از سر فضولی سرچ کرده انقد بیکار نیستن دیگه 

مرسی خیلی وقت گزاشتب برام انشالله خدا پشت و پناهت باشه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
مرسی خیلی وقت گزاشتب برام انشالله خدا پشت و پناهت باشه

نه کاری نکردم عزیزم ولی با این ادم زندگی نکن هل طور شده جدا شو به هر قیمتی و ساده نگذر هم ابروی اونو ببر هم همسرت  ساده نگذر ازشون غصه هم نخور لیاقتتو نداره 

نه کاری نکردم عزیزم ولی با این ادم زندگی نکن هل طور شده جدا شو به هر قیمتی و ساده نگذر هم ابروی اونو ...

فدات بشم عزیزم 

برام دعا کن یه عده پیام نداده باشن چون ادم موقع جای طلبکار بودن بدهکار میشم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
فدات بشم عزیزم  برام دعا کن یه عده پیام نداده باشن چون ادم موقع جای طلبکار بودن بدهکار میشم

نه نگران نشو منم یبار عکس ازمایشمو گذاشتم شماره همسرم روش بود خیلیا گفتن برداشتن و دیدن ولی کسی تماس نگرفت