2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده چرا باید اینقدر زجر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 41 پست
خانوادم میگن مسئله مهمی نیست مجبور شدم به بودن تو این زندگی نکبت بار

خانوادت شاید آگاه نباشن تو باید عقلت رو بدی دستشون؟ الان بچه دوسالم میفهمه که نباید تو اون شرایط بمونی

اگه بچه نداری زودتر کارای طلاقتو انجام بده خودتو از این زندگی بکش بیرون ... اون زنه میدونه با یکی وا ...

اره مثلا دوست خانوادگی ان زنه خودشم متاهله

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_شب     تو رو خدا تاپیک عکس شوهرم‌ و دوست دخترشو پاک کن زندگی تو خطره

بابا برو بزن رو اون ۳نقطه کنار عکس ،عکسو پاک کن 

ول کن خانواده تو برو مهرتو بزار اجزا و عکسارو نشون شوهر اون نکبت بده

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

استارتر زنه که متاهله  برو این عکسارو به شوهرش نشون بده ساده نگذر بدبخت و بی ابروشون کن 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
استارتر زنه که متاهله  برو این عکسارو به شوهرش نشون بده ساده نگذر بدبخت و بی ابروشون کن

عزیزم میشه نی نی یار پنج رو تگ کنی برا خودم تگ نمیشه بچه ها آیدی رو دیدن میرن پیام میدن بدبخت میشم

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
عزیزم میشه نی نی یار پنج رو تگ کنی برا خودم تگ نمیشه بچه ها آیدی رو دیدن میرن پیام میدن بدبخت میشم

باشه فدات تایپکت قفل شد  منم نتونستم پست بزارم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

کجا تگ کنم؟ 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5‍ 

لطفا بیاید اینجا