2777
2789
عنوان

خواهر شوهر،😕

229 بازدید | 15 پست

خواهر شوهرم مربی هست من 8 آبان براش استوری گزاشتم که موفق باشید و شما بهترینید و ازین حرفا ساعت یک شب گزاشتم 7 صبح تا 12 و 20 دقیقه شب آنلاین بود اما نگا. نکرد تازه من یک شب گزاشتم خودش 11 شب استوری یکی از شاگرداش و استوری کرده بود من براش ازینا 😍😍فرستادم باهم هیچ بحثی ام نداشتیم واقعا دلم گرفت از کارش من باید چیکار کنم 

فقط همینو میدونم که با توجه به تاپیک بحثم با خاله شون اگه جلو چشمم رنده شدن نگم چرا دیگه ام استوری نمیزارم براش خیلی ناراحتم

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این از مهربونی و قلب پاکته ک دوست داری خواهرشوهرتو خوشحال کنی ولی وقتی بی توجهی میکنه توهم دیگه بهش توجه نکن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اینکه خودت متوجه شدی که اشتباه کردی بهش توجه کردی خوبه

آره بخدا تازه چاقم هست کلی جلو شوهرش طرف داری شو کردم. ک چرا میگی اینجوری خودتم زایمان میکردی باز همینجور میموندی ازین به بعد خنثی میشم واقعا جنبه ندارن

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

انقد ذوق داشتم گفتم لابد منم استوری میکنه حتی یه لحظه شمارشو پاک کردم 😑

من خودم مار گزیده ام بهترین کار دایورت کردنه چرا باید استوری کنی براش اخه

چه امضای قشنگی منم بزارم تو واتساپ بد نیس 😁

چقدر بیکاری استوری میزاری براشون 

خر شدم یه لحظه گفتم براش بزارم خوشحال شه ولی ظاهرا نمیشه خیلی با خوانواده شوهر جور شد 

کلا به هر آدمی زیاد توجه کنی پرو میشه وخودشو بالا میگیره

وای آره نکنه خیلی هوا شونو دارم اونجوری شده