2777
2789

منظورت ازباردوم چیه؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش خودم: بدون هیچی با آب آبپز میکنم یکم از آبشو نگه میدارم بعد میریزم توی ماهیتابه ریش ریش میکنم با نصف یا یه قاشق روغن و ادویه میپزم 

مامانم: اول پیاز تفت میده مرغ و زردچوبه و دارچین میزنه یکم تفت میده باهم بعد آب میریزه، یه تیکه هویج و فلفل دلمه ای برای بوش میندازه توش فلفل و آبلیمو و ادویه دیگه ای بخواد میزنه وقتی پخت و یکم آبش موند، سیب زمینی میزنه و نمک

با یه پیاز میزارم تو اب میپزه که مایعات داخل مرغ و بوی زهمش بره  بعد میریزم دور ابشو مرغم‌میشورم بعد سرخ میکنم بعد  پیاز وسرخ نیکنم فلفل دلمه و هویجم ورب اضافه میکنم با ربم سرخ میکنم اب کم میریزم میزارم با شعله کم ابش غلیظ بشه

منظورش دوباره گرم کردنشه  مثلا برای شام میزاره فردا گرم میکنه

ممنپن عزیزم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ممنپن عزیزم

ممنون عزیزم

اول اینکه مرغ رو خواستی برای روز بعد نگه داری از خورشتش درش بیار

تو آب خورشت بمونه امکان بو گرفتنش بیشتره

دوم اینکه برای درست کردنش میتونی از قبل بزاری توی سیر و فلفل دلمه و پیاز تا بوی خوبی بگیره

بعدش سرخش کن حسابی 

و بزار توی خورشت تا بپزه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

با اب و پیاز میذازم بالا کف ک کرد ابشو خالی میکنم بعد با پیاز زعغران سرخش میکنم و ادویه میزنم نیم ساعت اخرم فلفل دلمه و رب میژنم با یکممم دارچین عااالی میشع امشبم میخام درست کنم

این برا چلو مرغ

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤