2777
2789

پیازشو تفت نده 

همین طوری یک ساعت بزار بپزه 

بعد در بیار سرخش کن 

ربم بعد یکساعت  با ادویه خوب سرخ کن بریز داخلش

گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز خرد کن تفت بده تا شیشه ای بشه مرغ رو بچین روش ادویه و فلفل دلمه و هویج و آلوچه و زعفرون دم کرده بزن. در قابلمه رو بذار تا آب بندازه مرغ . یکم که پخت رب رو تفت بده با آبلیمو و (اگه ملس دوست داری یکم شکر یا نبات) و رب انار قاتی کن بزن دستش .آب هم بزن بذار جا بیوفته 

من کلا آب زیاد نمیذارم توش بمونه تا حالت سس بشه 

وقتی کامل پخت میتونی مرغا رو در بیاری سرخ کنی خوشمزه میشه 

موقع خوردن هم رب انار بریز روش محشر میشه 

به هیچ عنوان بو نمیده 

پیاز خرد میکنم میریزم توی قابلمه، مرغ از فریزر میارم همینطور یخ ميندازم تو قابلمه بعد در قابلمه رو میبندم و زیر گازو روشن میکنم و کم میکنم و توی این مدت درشو باز نمیکن که آب بندازه. بعد حدود نیم ساعت درو باز میکنم و ادویه میزنم دوباره سریع میبندمش که آبش تبخیر نشه. هر چند وقت یه بار باز میکنم ببینم آبش مونده یا نه. که معمولا با همین آب میپزه و آب لازم نیست ولی اگه خواستی پر آب بشه یا آبش تموم شد صبر میکنی آب خودش تموم شه بعد آب زعفرون میزنی. اینطوری دیگه میخوایددوباره بخوریش مزه بد نمیده.

یکم روشش ممکنه سخت به نظر بیاد ولی چند بار انجام بدی راه میفتی. نکته مهم اینه که سعی کنی با آب خودش بپزی و اگه هم مجبور شدی آب بریزی صبر کن آب خودش تموم شه بعد

من پیاز سرخ میکنم بعد زردچوبه و فلفل قرمز میزنم بعد رب میریزم تفت میدم بعد تیکه های مرغمو بهش اضافه میکنم و باهاشون تفت میدم بعدم آب میریزم وقتی جوش اومد کمش میکنم رو شعله ملایم میذارم بپزه و به روغن بیفته وقتی پخت نمک و زعفرون بهش اضافه میکنم ۵ دقیقه هم با اونا بپزه. بعدم مرغ بی نظیر من آماده ست😋

من مرغ و با آب میزارم روی گاز و یه پیاز سیر و زرد چوبه و فلفلسیاه دارچین زعفران و نمک و ابلیمو یه کم بهش اضافه میکنم میزارم به۴۰دقیقه ای بپزه .بعدش از قابلمه بیرون میارم داخل یه ماهیتابه سرخشون میکنم.و اون آب پیاز هم یکم رب و روغن میرزیم داخلش و روی گاز با شعله کم میزارم مرغامم بعد سرخ کردن بهش دوبارهاضاف میکنم تا ده دقیقه روی شعله کم.ولی همشون نزن که اینجوری مرغ زود از هم میپاشه. 

همه بهم میگن مرغات مزه مرغای مجلسی میده.تعریف از خودم نباشه😅😅

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.

من با اب و نمک و زردچوبه و فلفل و ابلیمو میزارم بمزه یه میاز بزرگم دایره دایره حلقه میکنم توش اخرای پخت که ابش داره تموم میشه روغنم میریزم توش و زیرشو کم میکنم خودش قشنگ سرخ میشه و خیلی خوشمزه😍

پیازشو تفت نده  همین طوری یک ساعت بزار بپزه  بعد در بیار سرخش کن  ربم بعد یکساعت&n ...

هویج و فلفل دلمه و ساقه کرفس هم همون اول بریز داخلش

گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

پیاز خرد میکنم میریزم توی قابلمه، مرغ از فریزر میارم همینطور یخ ميندازم تو قابلمه بعد در قابلمه رو م ...

اون کف و .... مرغو اول با اب نمیگیری مرغ بو نمیده ؟؟

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤