2777
2789
مرغ بعد شستشو باید تو ابکش بذاری که کامل خشک بشه، بعد تو روغن کم کمی سرخ کم اگه خیلی دیدی روغن باچید ...

كم ميكنم آب ميندازه سرخ نميشه، درش هم بذارم زياد كنم افتضاح ميشه😥

پیاز خرد کن تفت بده تا شیشه ای بشه مرغ رو بچین روش ادویه و فلفل دلمه و هویج و آلوچه و زعفرون دم کرده ...

رب به مرغ میزنی وقتی سرخ میکنی رب نمیسوزه؟

............... **این نیز بگذرد** .................

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از یخچال درمیارم

اول یا یه لیوان آب سرد‌میزارم روی گاز تا هم یخش وا شه هم اون طعم بد و کثیفیاش دربیاد

بعد ۲۰ دقه میریزمشکن روی آبکش

از اونور پیاز رو توی همون قابلمه تفت‌میدم با یه کم زردچوبه بعد مرغارو میندازم تفت میدم با پیاز، بعد رب میزنم بهشون یه کم دیگه تفت میدم، نهایت آب جوشیده میریزم میزارم تا بپزه، بعد یک ساعت نمک و آبلیمو هم اضاف میکنم

یه روش من میگم خیلی خوشمزه میشه میتونی امتحان کنی 😊 

من اصلا مرغو همینجوری مستقیم بدم میاد درست کنم باید آب اولشو حتما بریزم تا اون بو و کثیفی و کف ش گرفته بشه 

خب من اول مرغمو از فریز در میارم با یه لیوان پر آب سرد میزارم رو گاز با شعله متوسط یکم زردچوبه بهش میزنم خیلی کم سر قاشق مربا خوردی فقط در حدی بوی سار مرغو بگیره با خودش 

بعد از اینکه جوش اومد کف کرد زیر گازو خاموش میکنم اب اضافه و کف رو میریزم مرغمو میشورم میزارم داخل ابکش تا ابش گرفته بشه 

بعد تا اب مرغم گرفته بشه میرم یه پیاز بزرگ رنده میکنم اب پیازو میگیرم( ولی نگه ش میدارم نمیریزمش ) بعد یه هویج متوسط ( بستگی داره چقدر مرغ داشته باشی ) حلقه ای خورد میکنم 

یه تکه فلفل دلمه ای هم خورد میکنم  دو سه تا حبه سیرم رنده میکنم 

مرغم که ابش گرفته شد داخل ماهیتابه روغن سرخ میکنم بر میدادم میزارم داخل قابلمه ...بعد هویج و فلفل دلمه ای و پیازو سیرو میریزم داخل روغن خوب تفت میدم نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و خیلی تا خیلی کم دارچین میریزم داخل مواد خوب بهم میزنم تفت میدم بعد رب میزنم مرغم زیاد باشه دوتا قاشق کمتر باشه یه قاشق بستگی به مرغم داره رب که زدم با مواد خوب سرخ میکنم تفت میدم بعد همه موادو به مرغ داخل قابلمه اضاف میکنم باهم خوب قاطی میکنم اب پیازم میریزم داخلش نصف استکان زعفران دم کرده هم میریزم و در قابلمه رو میبندم و ربع ساعتی کاری بهش ندارم بعد درشو برمیدارم یکی دوتا لیوان اب جوش میریزم بازم بستگی به مرغم داره بیشتر باشه یه لیوان بیشتر 

دیگه درشو کلا میبندم زیر مرغمو زیاد میکنم به جوش که اومد زیرشو کم میکنم میزارم جا بیفته قشنگ غلیظ بشه 

عالی میشه یعنی بخوری مشتریش میشی خیلی خوشمزه میشه 😋😋 اخ خدایی خودم دلم خواست 😂 شبی برم مرغ بدرستم 😋😋

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
جالب بود و پر کار .

چند بار که درست کنی دستت میاد و راحت سریع درست میکنی من تازه بچه ۱۰ ماهه هم دارم با اون درست میکنم 😊😊

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت