2777
2789
عنوان

اومدم خونه داییم‌ ، زن دایی بی شرفم😒😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15359 بازدید | 247 پست
چرا این حرفو میزنی؟ من بی وجدانم؟ خودت جای من بودی چیکار میکردی؟ دوتا آدم که همو دوست دارن رو از ...

هر کسی اختیار  داره برا زندگی بچه ش تصمیم بگیره ،راه و چاه و نشون بده دلیلی بر بیشرفی ش نیست ،مادر از همه داغ دیده اره تو اون شرایط ،حتما صلاح بچه شو میدونسته

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
چرا این حرفو میزنی؟ من بی وجدانم؟ خودت جای من بودی چیکار میکردی؟ دوتا آدم که همو دوست دارن رو از ...

دایت ۳۵سالشه 😐😐😐😐😐دخترش۱۵

قطعا  زن دایی تم  ۲۷سالشه😐😐😐😐چیکار کردین  شماها 

واقعا چرا اصلا  این موضوع  خاستگاری پیش کشیدین

داداشت  چند سالشه  حتما  ۱۹

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر اصلی فقط شمایین و بس

رفتین خواستگاری یه دختر بچه که از لحاظ عقلی هنوز به بلوغ فکری نرسیده😒

مادر دختر هم اون وسط یه حرفی زده، دختر هم اگر کمی عقل داشت هیچوقت به خاطر یه پسر خودشو نمی‌کشت

یعنی الان میگی از مادر دختره داغدارترین شما؟!

طلبکارم هستین🙄

مادرت و داییت بهش رو نمیدن؟!

مادرت هیچ...الان اون داییت باید همه جوره کنار زنش باشه و هوای همدیگرو داشته باشن

البته اگه داستان سر هم نکردی و واقعیه

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
اتفاقاً دختر داییم خودش زودتر از همه به مامانم گفته بود عمه من حمید شمارو دوست دارم  بعدش ما ر ...

دیگه  معلومه اون حرفشم  از رو بچه  گی

زده 

عشقی  درکار  نبوده  هوا هوس کودکانه بوده

هر چند  خودتم  سنت  خیلی کمه اسی  

اون باعث مرگ بچه ی خودش نشده

لابد دختر بچه رو بدجور هواییش کردین که تو سن ۱۵سالگی بخاطر نرسیدن به داداشت خود کشی کرده اصلا نه کار اون عقلانی بوده نه کار شما که تو سن ۱۵ بهش پیشنهاد ازدواج دادین، حالا هرچه قدر میخوان تو دوران نامزدی باشن

۱۵ سالگی سن نامزدی  و نشون هم نیست

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

البته که باز هم میگم مقصرش فقط خونواده شما بوده

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
اون باعث مرگ بچه ی خودش نشده لابد دختر بچه رو بدجور هواییش کردین که تو سن ۱۵سالگی بخاطر نرسیدن به د ...

دقیقا

احتمالا اینا انقدر  قصه  عاشقی  تو گوشش  خوندن  

که دست به همچین  کاری زده

اتفاقاً دختر داییم خودش زودتر از همه به مامانم گفته بود عمه من حمید شمارو دوست دارم  بعدش ما ر ...

آخه دختر ۱۵ ساله؟! 🤔🙄

اون بچه هنوز درک درستی از عشق و زندگی مشترک نداشته که شماها هواییش کردین

می خوای بگی شما از مادرش بیشتر ناراحتید؟؟

معلومه که نه ولی مقصر مرگ دخترش اون بوده پسر خواهرش یبار ازدواج کرده طلاق گرفته سنش هم ۳۰ سالش بود اونو فقط به خاطر پولش میخواست

ولی داداش من با جون و دل عاشق دخترش بود 

⁦❤️⁩😻
معلومه که نه ولی مقصر مرگ دخترش اون بوده پسر خواهرش یبار ازدواج کرده طلاق گرفته سنش هم ۳۰ سالش بود ا ...

مگه چیکار کرده برا دخترش که میگی از جون و دل عاشقش بوده؟

معلومه که نه ولی مقصر مرگ دخترش اون بوده پسر خواهرش یبار ازدواج کرده طلاق گرفته سنش هم ۳۰ سالش بود ا ...

دایی  زن دایی  که معلومه  خیلی کم سن  خام  بودن

مشتاقم  سن  پدر تو  رو  بدونم  فقططططط

تموم کن اسی تو یا تاپیکت سرکاریه یا اگر هم واقعیه با سن کمی که داری در جایگاهی نیستی که برای این موضوع بخوای  مقصر تعیین کنی و قضاوت کنی

خدا و دل زن داییت با این قوم شوهر!!!

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
وا مگه قراره داداش شما از هر دختر بچه اى خوشش اومد مامانش تقديم داداشت كنه دختر رو كه داداشت حالش بد ...

به داداش من نمیخواست بده میخواست بده به یه مردی که هم سن باباشه یبار هم ازدواج کرده طلاق گرفته این بنظرت کار درستی بود یا ازدواج با برادر ۲۳ ساله من که با جون و دل عاشق دخترش بود؟؟؟

⁦❤️⁩😻