2777
2789
عنوان

اومدم خونه داییم‌ ، زن دایی بی شرفم😒😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15364 بازدید | 247 پست
به مامانش..به داداشت..حتی اگه نصف شب بود هم باید میگفتی

تو خودتو بزار جای من 

با کسی که همیشه شوخی میکردی و سر شب باهاش حرف زدی حالش خوب بود بیاد بهت بگه خودمو میکشم تو جدی میگیری؟

درضمن من همبنجوریشم عذاب وجدان داره پدرمو در میاره میشه تو بدترش نکنی😭💔

⁦❤️⁩😻
تو خودتو بزار جای من  با کسی که همیشه شوخی میکردی و سر شب باهاش حرف زدی حالش خوب بود بیاد بهت ...

آخه اینکه همه چیز و‌گردن مامانش میندازی خیلی بده..چون قطعا تو و داداشت بیشتر از مامانش ناراحت نیستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اینکه همه چیز و‌گردن مامانش میندازی خیلی بده..چون قطعا تو و داداشت بیشتر از مامانش ناراحت نیستین

من نمی گم ما بیشتر ناراحتیم ولی خب اون بیشتر مقصره

⁦❤️⁩😻
پسر خواهرش که ۳۰ سالشه و یکبار هم ازدواج کرده ازش خواستگاری کرد البته قبلش که خواستگاری نکرده بود را ...

دلیل مخالفتشون با برادر شما چی بوده؟ پسر خواهرشون وضعیت مالی بهتر یا خونه زندگی دارن؟وضعیت مالی داییتون چه جوره؟ داستانتون غیرقابل درکه نمیشه یک طرفه ب قاضی رفت

در ضمن ب نظر من همه در مرگ دختر بیچاره مقصرید دختر 15 ساله و ازدواج؟!

دلیل مخالفتشون با برادر شما چی بوده؟ پسر خواهرشون وضعیت مالی بهتر یا خونه زندگی دارن؟وضعیت مالی دایی ...

وضعیت مالی داییم خوبه بد نیست

دلیل مخالتفشون هم این بوده که پسز خواهر زنداییم خیلیییی وضعش توپه😔💔

⁦❤️⁩😻