2777
2789
عنوان

اومدم خونه داییم‌ ، زن دایی بی شرفم😒😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15364 بازدید | 247 پست
یه چی بگم زندایی هااا خیلی بی شرف،خر،گااو،آشغالکله، دماغ بزرگ ،افریته، هستند به خدا راس میگم میگین ن ...

کاش یه کم مودب تر صحبت کنید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
به داداش من نمیخواست بده میخواست بده به یه مردی که هم سن باباشه یبار هم ازدواج کرده طلاق گرفته این ب ...

اولا از رو چه چیزی میگی داداشت با جون و دل عاشقش بود؟!

دوماً دیگه این به تو ارتباطی نداره که مادرش چی گفته و برای ازدواج هم حرف پدر مادر مهمه، اصلا تو سن ۱۵ سال مگه بچه عقل درست داره که زندگی تشکیل بده؟!

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه اولین‌بار واسه اثبات حرف اسی میگم عکس بده🤭عکس اعلامیشو بده اگ تاپیک واقعیه 

شما انقد بیکار بودی تاپیک شاتم زدی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دایی  زن دایی  که معلومه  خیلی کم سن  خام  بودن مشتاقم  سن  پدر ...

داییم۳۵ زنداییم۳۳

داداش من ۲۳

پسر خواهر زن داییم هم ۳۰ 

حالا دخترشو به داداش من میداد بهتر بود یا پسری هم هم سن باباشه؟

⁦❤️⁩😻
اتفاقاً دختر داییم خودش زودتر از همه به مامانم گفته بود عمه من حمید شمارو دوست دارم  بعدش ما ر ...

دختر ۱۵ ساله هنوز تحت تاثیر بلوغه اولا 

بعد هم شما حق نداری مادرش رو سرزنش کنی مگه کسی دختر ۱۵ سالش رو شوهر میده 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
دختر ۱۵ ساله هنوز تحت تاثیر بلوغه اولا  بعد هم شما حق نداری مادرش رو سرزنش کنی مگه کسی دختر ۱۵ ...

دقیقا

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
دختر ۱۵ ساله هنوز تحت تاثیر بلوغه اولا  بعد هم شما حق نداری مادرش رو سرزنش کنی مگه کسی دختر ۱۵ ...

بله جایی که اونا زندگی میکنن دخترا توی همین سن ازدواج می‌کنن خودشم ۱۵ ساله ازدواج کرده

⁦❤️⁩😻

چی شده یکی توضیح بده

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
بله جایی که اونا زندگی میکنن دخترا توی همین سن ازدواج می‌کنن خودشم ۱۵ ساله ازدواج کرده

خودش بله اما الان زمان عوض شده دختر ۱۵ ساله هنوز خیلی چیزها رو باید باد بگیره لطفا دایه ی دلسوز تر از مادر نشید

یه چی بگم زندایی هااا خیلی بی شرف،خر،گااو،آشغالکله، دماغ بزرگ ،افریته، هستند به خدا راس میگم میگین ن ...

منم زنداییم ها... ولی اینجوری نیستم زن دایی شما بده به بقیه چه خیلی حرفات زشت بود شخصیت داشته باش

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
اولا از رو چه چیزی میگی داداشت با جون و دل عاشقش بود؟! دوماً دیگه این به تو ارتباطی نداره که ماد ...

چون جلو بابام وایساد به خاطر اون چون با رفیقاش کات کرد به خاطر حرف اون چون مثل سگ شب و روز کار میکرد تا بتونه پول دربیاره که ازدواج کنه

⁦❤️⁩😻
چون جلو بابام وایساد به خاطر اون چون با رفیقاش کات کرد به خاطر حرف اون چون مثل سگ شب و روز کار میکرد ...

عکس بده از اعلامیه اش

منم زنداییم ها... ولی اینجوری نیستم زن دایی شما بده به بقیه چه خیلی حرفات زشت بود شخصیت داشته باش

🙄🙄🙄

خودت شخصیت داشته باش 

بو توچه ؟

ای بابا کسی با تو حرف زد؟

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️

منم یه چی بگم زندایی من بیشعورتر از همه زندایی ها هس

نمیزاره پسرش با من ازدواج کنه بس که حسوده