2777
2789
عنوان

اومدم خونه داییم‌ ، زن دایی بی شرفم😒😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 15362 بازدید | 247 پست

فقط من نفهمیدم؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا می‌دونی موضوع چیه؟ خودت جای من بودی چیکار میکردی؟

اون خودشم داغ داره دلیلی نداره تو هی فحاشی کنی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
یه چی بگم زندایی هااا خیلی بی شرف،خر،گااو،آشغالکله، دماغ بزرگ ،افریته، هستند به خدا راس میگم میگین ن ...

این حرفو نزن. الان من خودم زندایی هستم خودت هم یه روزی زن دایی میشی. همه رو با همدیگه نسنج

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
وااای خدددددا اشکم دراومد بمیییییرم خدددایا زندایی بیشرفت الان حالشم بهم بخوره مهم نی وااای خدا یااا ...

رفتین  خاستگاری دختر ۱۵ساله

هوای ش  کردن 

مادرش که یک چیزی پرونده فکر کرده  دنیا به اخر رسیده  جو گیر شده  

واقعا که شما اسی با این کار بچه گانه تون همه چی داغون کردین

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
تاپیک واقعیه و تو خیلی بی وجدان حالم از تو بد شد فقط

چرا این حرفو میزنی؟

من بی وجدانم؟

خودت جای من بودی چیکار میکردی؟

دوتا آدم که همو دوست دارن رو از همه جدا کرد

باعث مرگ یه آدم شد

باعث شد دایی من با ۳۵ سال سن کمرش خم بخوره

باعث شد داداش من داغون بشه

اگه اتفاقی برای داداشم بیفته چی؟

بسه یا بازم بگم؟

⁦❤️⁩😻

خوبه والا یعنی شما از مادر بچه بهش دلسوزتر بودین که داری مادرشو اینجوری فحش میدی؟ خب نخواسته دخترشو بده به شما اون خدا بیامرز هم بچه بوده عقل درست حسابی نداشته وگرنه توی این سن اینجور هوایی نمیشد که بایک مخالفت ساده خودکشی کنه مقصر اصلی خود شمایی که به مادرش نگفتی

عجب قوم شوهری هستین خدا وکیلی باعث و بانی مرگ دختر مردم شدین مادرشم فحش میدین؟ من خودم مادرم میدونم هیشکی از مادر دلسوزتر نیس به بچه اش

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
مقصر خودتون رفتید سراغ دختر ۱۵ ساله هواییش کردین  بیچاره مادرش

اتفاقاً دختر داییم خودش زودتر از همه به مامانم گفته بود عمه من حمید شمارو دوست دارم 

بعدش ما رفتیم خواستگاریش و قرار شد امسال فقط عقد کنن دو سال عقد باشند ب

⁦❤️⁩😻
چرا این حرفو میزنی؟ من بی وجدانم؟ خودت جای من بودی چیکار میکردی؟ دوتا آدم که همو دوست دارن رو از ...

وا مگه قراره داداش شما از هر دختر بچه اى خوشش اومد مامانش تقديم داداشت كنه دختر رو كه داداشت حالش بد نشه؟ 

والا زنداييت عقلى كرده دختربچه رو نداده 

دختربچه هم جو عشق و عاشقى و لباس عروس پوشيدن و اين چيزا داشته توى عالم بچگى خودشو كشته

شما اگه دنبال مقصرين يه نگاه به كار خودتون كنيد