2777
2789

خیلی حالش بده اما کسی اصلا بهش محل نمیده همه میگن مقصر اونه از صبح سه بار خواهرش بردش بیمارستان سرم زده مامانم و داییم‌ خیلی از دستش عصبانین حالا داییم‌ که الهی بمیرم براش نمیتونه راه بره آخه فقط همون یه دخترو داشت😔😔

داداشمم از دیروز که اومدیم یزد رفته بیرون هنوز نیومده گوشیشم خاموشه 

توروخدا دعا کنین خدا صبر بده به داییم‌ و داداشم

زن داییم‌ که کاش اون جای فاطمم میمرد الهی خیر نبینه بمیرم برا داییم‌ که پاره تنش و تو اون حالت دیده😔😔😔😔😔😔😔

(به جان مادرم تاپیک واقعی هستش اگه باور ندارید میتونید برید در مورد حال من هم قضاوت نکنین چون نمیتونین حالمو ببینین 😔💔)

اگه موضوع رو نمیدونید تاپیک قبلیمو که گفتم دختر داییم‌ به خاطر داداشم رو بخونید 

⁦❤️⁩😻

یه چی بگم زندایی هااا خیلی بی شرف،خر،گااو،آشغالکله، دماغ بزرگ ،افریته، هستند به خدا راس میگم میگین ن؟؟؟؟؟

امتحان کنین

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم چیشده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

۱۵ سال واسه ازداوجش زود بودها خدا رحمتش کنه منم گاهی به سرم میزنه خودم راحت کنم ولی باز انگار چیزی جلوم میگیره

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
یه چی بگم زندایی هااا خیلی بی شرف،خر،گااو،آشغالکله، دماغ بزرگ ،افریته، هستند به خدا راس میگم میگین ن ...

مال من دماغش کوچولوئه 🥴

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
یه چی بگم زندایی هااا خیلی بی شرف،خر،گااو،آشغالکله، دماغ بزرگ ،افریته، هستند به خدا راس میگم میگین ن ...

خودمم زن دایی ام پس مخالفم😑

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁