يه دارو بده مياد پايين تو اوج علم و تكنولوژي با دعا ميخواي تب رو بياري پايين خدا به بچت رحم كنه با ...
دارو رو اول داده ،مگه نخوندی میگه شربت دادم ، کنارش دعا هممیکنه
چون شفا دست خداست و تا اون نخواد داروتاثیری نداره
مثل خیلی دیگه از بیماریهایی که مریضها دراون داروهای قوی و بعضا گرون هم استفاده میکنن اما درنهایت بهبودی حاصل نمیشه
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
يه دارو بده مياد پايين تو اوج علم و تكنولوژي با دعا ميخواي تب رو بياري پايين خدا به بچت رحم كنه با ...
علم تکنولوژی هرچی هست برگرفته ازقران کریم مگه نمیدونی قران شفای کامل برای تمام بیماریهاست البته اگه ایمان واعتقادداشته دکتراهرچی دارندعلمشون ازکلام پاک خداست بودن کسان زیادی که همین علم تکنولوژی نتونستن کاری واسشون بکنندکه همین دعاهای قرانی نجات یافتندوبه زندگی برگشتندفقط ایمان اعتقادمهمه ازاشنایان ماکه خودش تعریف کردبرامون سرطان معده وسرطان خون داشته تاچهل روزیاسین شریفوهرروزمیخونه بعدازروزچهلم شفای کامل پیدامیکنه که دکتراش بهت زده میشندویکی دیگه هم توکبدش غده درست میشه دکترای مشهدمیگنداحتمال زنده موندنت کمه موقع عمل چون کبدت پاره میشه وغده جای بدیه وقتی به شهرش برمیگرده هرروزصبح ازدعاهای قران استفاده میکنه بااعتقادکامل وقتی برمیگرده مشهدازش اسکن میگیرنددکترابهش میگن معجزه شده پدرسامی یوسف که مسلمان شدبه خاطرسرطان حنجره بودکه بااون هم شهرت وپول دکتراجوابش کردندوقتی قرانوتلاوت کردخون استفراغ کردوشفای کامل یافت برای همین مسلمان شدوخیلی های دیگه که سخترین بیماریهاروداشتندوباقران شفایافتنددعاهای قرانی شفاست نه عقایدپوسیده کاش بهش ایمان وباوربیشتری داشتین تامیفهمیدین این علم وتکنولوژی خیلی خیلی کلاپوچه دربرابرکلام خدالطفاباعقایدپوچخودتون به باورهای دیگران لطمه واردنکنید
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری
اره واقعا اصلا تا نبرم دکتر یا مطمئن نشم که خوبه اروم نمیگرم الان تازه مادر خودمو درک میکنم وقتی حالمون بد میشد با اینکه هرچی میگفتیم خوبیم ولی بازم تو چشاش نگرانی موج میزد مادر شدن واقعا چیز عجیبیه❤️