2777
2789
عنوان

بنظرتون با برجی۳تومن میشه خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 163 پست
چرا بعضیا فقط میخوان بچه بیارنو بدبختش کنن

الحمدلله شروع کننده این بحث که منجر به ترکیدن تاپیکت میشه خودت بودی، 🤐🤦‍♀️

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر آن کس ک دندان دهد نان دهد ‌ شغلشون چیه

خسته نشدید ازگفتن این جمله چرت و مزخرف؟!

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

شاید از جای دیگه ای تامین میشن یا سری خرجا رو نمیدن  

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
خب من یدونه دارم سه تا ک ندارم

یدونه هم تنها ماهی دو سه تومن فقط خرجشه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

تاپیک بغلی درمورد نوع پوشش یه خانمیه و همسرش... همه دارن میگن وا به شما چه مربوط

این تاپیک مربوط به رختخواب یه زن و شوهره... 

دوتا موضوع نتیجش البته.... بچه و ظاهر دیگران موضوع اجتماعی هستش

ببینیم این تاپیک چی درمیاد ازش🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

استاندارد زندگی ادما متفاوته شاید اونا هزینه های اضافی زندگی شون کمتره یا همسرش هم درامدی داره شما که از همه ریزه کاری های زندگی دیگران اطلاع نداری!

اصن شاید بندگان خدا ناخواسته بچه دار شدن به جای فکر کردن به این چیزا دعای خیر براشون بکن که همیشه سلامت و سربلند باشند