2777
2789
عنوان

بنظرتون با برجی۳تومن میشه خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 163 پست
عزیزم پول برق و اب،بنزین،تعمیر ماشین،خوردو خوراک،لباس،و....

خودمم ماهی ۵تومن حقوقمه 

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدرام ساده نباش خیلیا حقوقشونو نمیگن که چشم نخورن  شاید بیشتر میگیره  در کل به ما چ&n ...

دقیقا بنظر منم الان ماهم اشتباه کردیم حقوقامون و گفتیم 

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
نه شوهرم حقوقشونو میریزه

خب شاید جای دیگه ای کار میکنه یا همسرش شاغله

منظورتون بچه چند سالس که ماهی دو سه تومن خرجشه ؟؟

۱۳ماهه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
آخه اون زمان تورم و گرونی در این حد نبود تا همین ۴_۵سال پیش از شیر مرغ تا جون ادمیزادم میخرید ی ماها ...

مامانم میگه اونموقع هم همین فشارا رومون بود میگفتیم نمیتونیم فلان چیزو بخریم الان هم خورد و خوراکا هم لباسا بهتر شده 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
خب بزار من یه کوچولو دیگه بهت یه چی بگم مفیده. بخونیا کلک نزنی بگی ولش کن🤣 ب یکی ۵ تا گردو دادن . ...

ببین خانم محترم اولا که یاد بگیر با بقیه مثل بچه حرف نزن

دوما بهت توضیح دادم که من اصلا درباره اعتقاداتم چیزی نمی گم

سوما این مثال ها رو برای خودت بزن این دنیا بر پایه نه عدالت هست نه مساوات 

اکه عدالت و مساوات وجود داشت یکی تو آفریقا زندگی نمی کرد تو گل و بدبختی یکی تو آمریکا با کلی خوشبختی

بحث با شما تمام 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
ب قول بچه ها چیرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا؟🤣 ببین می‌خوام ضربه فنیت کنم . 🤣 دوحالت داره و تمام ...

,واقعا ضربه فنی شدم!

اگر خدا رو قبول دارم باید عقلمو تعطیل کنم و بگم حتما همه نان دارن این بدبختای گرسنه هم بنده یه خدای دیگه اند لابد!

چرا مثل حکومتی ها حرف میزنید که هرکی خدا رو قبول داره نباید خلاف حرف ما بزنه وگرنه مرتده!

و خدا برای من کافیست.....