2777
2789
عنوان

بنظرتون با برجی۳تومن میشه خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 163 پست
هر آن کس ک دندان دهد نان دهد ‌ شغلشون چیه

کو نان؟؟فقط بلدید مثل طوطی یه چیزی رو تکرار کنین 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خودش خواست

یعنی از اینکه خودشون خواستن اقدام کنن هم شما خبرداری؟ 😂😂

اره درسته تواین شرایط اقتصادی طرف اول باید ب جیبش نگاه کنه بعد بچه بیاره ولی دیگه شمام اینقد درگیر زندگیشون نباش خوب یا بد سخت یا اسون پای خودشونه

شما به جای فکرکردن به اونا وقتتو بزار واسه بچه ی خودت

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
یخورده مادر پسره کمک میکنه 

ببین شما که در جریان ریز جزئیاتشون نیستین ما خودمون بجز خرج لباس و وام ازدواج تمام خرجای داداشم اینا رو مامانم میده واقعا بچه بیارن مشکلی ندارن حقوقشم همین سه تومنه هرچند واقعا چیز کمیه ولی خب دستشونو میگیره مامانم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

امکان نداره ماهی سه تومن فقط خرج دکتر و غربالگری و ازمایش میشه،من سه ماهمه ۳/۵۰۰خرج ازمایش و سونو دادم،فقط حالا بچه لباس و خرج دکتر و پوشک و چیزای دیگم داره که نمیشه ازشون زد،به نظرم یه درامد دیگه هم دارن

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊