2777
2789

موافق تک فرزندی ام چون بنظرم هر زنی هم باید تو زندگیش پیشرفت کنه به دنبال تحصیلات علایق شغل و تفریحش بره 

نه اینکه همه ی جوونیشو با بچه بزرگ کردن بگذرونه 

زن ها هم حق دارن برای خودشون وقت بزارن

التماس دعا

تک فرزند بودن فقط یه مزیت داره اونم رفاه بیشتر در ظاهر خوبه ولی از درون بچه ای که تو رفاه کامله ولی تنهاس خیلی بده اینو کسایی درک میکنن که تو ای موقعیت هستن 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک فرزندم و خیلییییییییی زیاد راضیم 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

من دو تا دارم. یه دختر یه پسر... خودم با خواهرام خیلی جورم. دخترم خواهر نداره ناراحتم. ولی با این وضعیت جامعه نمیتونم یکی دیگه بیارم. 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
من خیلی موافقم باهاش ،،،یه بچه رو درست با امکانات و آرامش اعصاب بزرگ کنی بهتر از چندتا بچه ست  ...

شوهرت هنوز بچس

کار اولی رو بنداز رو دوشش کم بیاره منصرف شه

اخه تواین گرونی و مریضی .اه

من دلم برا دخترم میسوزه ک تک فرزنده 

ولی باتوجه ب شرایط اقتصادی و وضع مملکت و اعصاب نداشته خودم همین یکی برام کافیه .چرا ی بچه دگ بدنیابیارم در حالیک نمیتونم از پسش بربیام 

حالا تا چن سال دگ شاید شرایطم بهتر شد 

از خود تک فرزندا بپرسی که ۹۰٪ناراضی هستن یه خانواده سه نفره‌ی افسرده  از مادرا هم بپرسی اغلب م ...

عزیزم الان دیگه مثل قدیم نیست که بخواد خانواده افسرده و ناراحت بشه بخاطر تعداد کم !!

الان اینقد تلویزیون و گوشی و تبلت و اسباب بازی و این چیزا شده که بچه با اینا سرگرم میشه 

از اون گذشته پارک ها و جاهای تفریحی و امکانات و اینا اینقد زیاد هست 

دوما اینقد گرونی و خرج و مخارج زیاد شده و همه درگیر هستن که دیگه نمیشینن بخاطر تعداد کم افسرده بشن 

مخالفم چون بچه تنها میمونه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

من موافق تک فرزندیم به دلیل اینکه 

حداقل دغدغه فقط یه دونه بچه رو دارم 

مجبور نیستم منابع مالیمو بین چند تا بچه تقسیم کنم و تمام امکانات فقط به یه بچه تعلق میگیره خوب اینجوری رفاه بیشتری بچم داره 

نیاز نیست وقت و توجه و .‌‌.. بین چند تا بچه تقسیم کنم 

کشور داغونی داریم که آینده نامعلومی داریم

وضعیت اقتصادی و رفاهی هر روز داره بدتر میشه و درامدمون کفاف بچه بعدیو نمیده

از نظر جسمی و روحی کشش بچه دومو ندارم

آره دقیقا فامیل و خانواده این کارو کردن من هیچوقت دیده نشدم و فکر میکردم اگه دومی بیارم یکیشون از ...

فکر می کنی دلیل دیده نشدن تو و دیده شدن خواهرات چیه؟ اونا حتما یه کاری کردن ک مورد توجه قرار گرفتن 

من خودم نسبت به خواهر کوچیکم کمتر دیده میشم چون اون سرو زبون داره ولی من درونگرام و سبک زندگیه خودمو دارم وگرنه با تکرار و تمرین میشه سروزبون دارم شد 

اگه به موفقیتی رسیدن به نظرم حقشون بوده دیده بشن طبیعیه