2777
2789
این همه آدم داغون و افسرده و خلاف خواهر و برادرم دارن پس تنها شرط موفقیت و شادی نیست خوبه اگه باشه ...

مشکلات تک فرزندی زیاده درسته ک شاید یکی خواهر برادرش خوب نباشن و به این وضع دچار بشه ولی این موضوع قطعی نیست شاید هم خوب باشن 

ولی تک فرزندی این مشکلات براش قطعیه 

اونایی ک تو مدرسمون تک فرزند بودن خیلی رفیق باز بودن و تحت تاثیر دوستاشون بودن چون دیگ کسیو نداشتن اینطوری تنهاییشونو پر می کردن ک عواقب خودشو داره 

یا چون فقط همین یه بچه رو داشتن خیلی زوم میکردن رو همین ک باید بی نقص باشه معدلش۲۰ باشه و کلا ذره بین رو همین بچه میوفته ک واقعا ازار دهنده اس چون همین یکی بود دیگه خیلی گیر میدادن بهش چون امید و ارزوشون همین بود 

الان کم پیش میاد پدر مادرا حرف بچه ها رو بفهمن بچه کسیو نداره حتی باهاش حرف بزنه دردول کنه مجبوره به غریبه ها پناه ببره ک اونا هم معلوم نیست بچه رو به کجاها میبرن 

تنهابی هم ک دیگه تابلوئه 

تو همین سایت تا یکی حرف از خواهرو برادر میزد یکی میگفت ای کاش منم خواهر داشتم و این قبیل حسرتا تازه بچه اش هم خاله و دایی نخواهد داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی موافقم باهاش ،،،یه بچه رو درست با امکانات و آرامش اعصاب بزرگ کنی بهتر از چندتا بچه ست 

ولی همسرم مخالفه،،،،،

از بچه دوم اوردن واقعا متنفرم تو این شرایط گرونی دکتر و سونو و آزمایش ،،،،، ،،،از زایمان ،،از بزرگ کردن ،،از مسعولیتش،،از خرج و مخارج بچه 

خدایا چی میشد همسرمم نظرش مثل من بود 

من خودم الان فقط یک دختر ۱۶ ساله دارم 

مخالف تک فرزندی هستم، ولی مهمتر از تعداد فرزندان داشتن امکانات لازم و کافی برای خوب بزرگ کردن و خوب تربیت کردنشون هست.

به نظرم خانواده هایی که امکانات مالی کافی دارن و زن و شوهر رابطه خوبی هم با هم دارن و جو خانواده مساعد هست حتما دو و یا سه فرزند بیارن 

من خیلی دلم می خواست ولی متاسفانه نشد

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
آره واقعا والا من دارم دوتا خواهر هر دو عامل ناراحتی زندگیم بودن اولی بزرگتره سر و زبون دارتر بود ...

به نظرم شما احساس حسادت داری نسبت به خواهرات و این حس از تک تک کلماتت میباره ک عدم اعتماد به نفست رو میرسونه 

من سه تا خوااهر دارم و خیلی خوشحالم ک دارمشون زندگی بدون اونا خیلی خسته کننده و حوصله سر بر میشد 

از خود تک فرزندا بپرسی که ۹۰٪ناراضی هستن یه خانواده سه نفره‌ی افسرده 

از مادرا هم بپرسی اغلب میگن کاش یه بچه می‌آوردم هم اولی تنها نمیموند هم با هم سرگرم میشدن منو به حال خودم میزاشتن 

هم اینکه دنیا رو بدون خواهر و برادرت تصور کن حالا نه بعد ازدواج قبلش ...

و اینکه هر بچه ای ترجیح میده ب جای لباس ۲۰۰ هزاری ۱۰۰ هزاری بپوشه ولی همیشه یه همبازی تو بچگی  و رفیق تو بزرگی داشته باشه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
آره واقعا والا من دارم دوتا خواهر هر دو عامل ناراحتی زندگیم بودن اولی بزرگتره سر و زبون دارتر بود ...

درکتون میکنم و حق دارین بترسیم از بچه دوم ولی اینم در نظر داشته باشین میتونین دومی رو بیارین ولی محبت همه چی رو به مساوی بین هردو تقسیم کنین یعنی اشتباهات خانوادتو نکنی تک فرزند بودن هم ای مشکلات داره ولی با یه سری تفاوت 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
به نظرم شما احساس حسادت داری نسبت به خواهرات و این حس از تک تک کلماتت میباره ک عدم اعتماد به نفست رو ...

آره دقیقا

فامیل و خانواده این کارو کردن

من هیچوقت دیده نشدم

و فکر میکردم اگه دومی بیارم یکیشون از مرکز توجه میره کنار ...اشتباه بود اما می ترسیدم

کامنتارو که خوندم به این نتیجه رسیدم که هرکی طبق شرایطش داره تصمیم میگیره وبه دیگری ربطی نداره،مثلآ الان یکی باخواهرش مشکل داره میگه بچه دوم دوس ندارم ولی الان خودمن باخواهرام خوبم میرم خونه مامانم هممون جمع میشیم خوش میگذره پس من میتونم بچه دوم یاحتی سومی بیارم .

من خودم الان فقط یک دختر ۱۶ ساله دارم  مخالف تک فرزندی هستم، ولی مهمتر از تعداد فرزندان داشتن ...

بآور کن حتی اگه جو خونه خوب نباشه اون  بچه راحت تر که یه همدرد داشته باشه  و با هم کنار بیان تا تک باشه و غصه رو تنهایی به دوش بکشه

از نظر مالی هم بچه ها یه دوست و همبازی رو به دوتا لباس گرون قیمت ترجیح میدن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات