الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بآور کن حتی اگه جو خونه خوب نباشه اون بچه راحت تر که یه همدرد داشته باشه و با هم کنار بی ...
نه اگر جو خونه خوب نباشه و زندگی پر از اختلاف باشه با بیشتر شدن فرزندان فقط تعداد آدمهای بلاتکلیف و مضطرب زیاد میشه جو نامناسب باعث میشه تربیت و نظارت نادرستی درمورد بچه ها صورت بگیره و تعداد آدمهای مشکل دار و خدای نکرده روانپریش و حتی پر از عقده و خطرناک در جامعه بالا بره
به نظر من زن و شوهری که اختلاف دارن اصلا حتی یک بچه هم نباید بیارن
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
تک فرزندی نه برای مامان بابا نه بچه اصلا خوب نیس! اما فعلا با این وضع و اوضاع نامعلوم چاره ای نیس! آدم نمیدونه فردای خودش چطور قراره رقم بخوره چ برسه ب بچه هاش!!!! بعدم زیاد با سیاست های ممکلت راه نرید... اینا یبار میگن فرزند کمتر زنذگی بهتر! یبارم میگن تک فرزندی تبری است برای نابودی جامعه و ازین حرفا.... اخه تک فرزندی اگه خدبه ک همیشه باید خوب باشه اگرم بده ک همیشه باید بد باشه....
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...