2777
2789

خیلی خوبه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
تک فرزندم و خیلییییییییی زیاد راضیم 

چند سالته؟و خوبه که راضی هستی 

منم یه دختر 16 ساله دارم

زیاد دومی نمیخواستم ولی هیچوقت ناخواسته هم نشد هرچند سفت و سخت جلوکیری نکردم اصلا

قسمت ما بود گویا

ما خوبیم شادیم و مشکلی نداریم

گاهی میگه ولی دیگه زیادم مهم نیست براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان دیگه مثل قدیم نیست که بخواد خانواده افسرده و ناراحت بشه بخاطر تعداد کم !! الان اینقد ...

اتفاقا همون موبایل  

و تبلت و تلوزیون باعث افسردگی و بدبختیه 

واقعا گوشی برای بچه میخواد جای دوست و همبازی بگیره؟؟تو همون شهر بازیم تنهایی مزه نمیده و وقتی د  یا سه باشی خیلی بیشتر خوش میگذره

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
بآور کن حتی اگه جو خونه خوب نباشه اون  بچه راحت تر که یه همدرد داشته باشه  و با هم کنار بی ...

نه اگر جو خونه خوب نباشه و زندگی پر از اختلاف باشه با بیشتر شدن فرزندان فقط تعداد آدمهای بلاتکلیف و مضطرب زیاد میشه جو نامناسب باعث میشه تربیت و نظارت نادرستی درمورد بچه ها صورت بگیره و تعداد آدمهای مشکل دار و خدای نکرده روانپریش و حتی پر از عقده و خطرناک در جامعه بالا بره 

به نظر من زن و شوهری که اختلاف دارن اصلا حتی یک بچه هم نباید بیارن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

تک فرزندی نه برای مامان بابا نه بچه اصلا خوب نیس! اما فعلا با این وضع و اوضاع نامعلوم چاره ای نیس! آدم نمیدونه فردای خودش چطور قراره رقم بخوره چ برسه ب بچه هاش!!!! بعدم زیاد با سیاست های ممکلت راه نرید... اینا یبار میگن فرزند کمتر زنذگی بهتر! یبارم میگن تک فرزندی تبری است برای نابودی جامعه و ازین حرفا.... اخه تک فرزندی اگه خدبه ک همیشه باید خوب باشه اگرم بده ک همیشه باید بد باشه.... 

پسرم تک فرزنده هم خودش راضیه هم ما

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فکر می کنی دلیل دیده نشدن تو و دیده شدن خواهرات چیه؟ اونا حتما یه کاری کردن ک مورد توجه قرار گرفتن&n ...

نه عزیزم موفقیت بچه دبستانی چیه مثلا؟

بچه بودیم اصلا دایی زن دایی بچه هاشون همه ...هیچیکی نمیگفت بیا باهم باشیم بیا پیشمون چکار میکنی چی به چیه 

مهمه رفتار دیگران

تو کشور ما به لطف مسئولین یه بچه هم حیفه دنیا بیاد. برای همین کلا قید بچه رو زدم

ولی تو شرایط مناسب کلا با تک‌فرزندی مخالفم

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم