2777
2789

فک می کنم فرزندی که تک باشه درسته امکاناتش زیاد میشه ولی به همون میزانم مسئولیت پذیریش کمتر میشه خواهر یا برادر نداشته که بعضی وقتا به خاطر اونا از خواسته ی خودش بگذره پدر مادرم هرچه که در توانشونه براش انجام میدن و لقمه رو براش همیشه حاضر آماده می کنن یاد نمیگیره که کاراشو خودش انجام بده یا دیرتر راه میفته همیشه هم تنها می مونه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

کلا مخالف بچه هستم 

اما تک فرزندی تو این وضع جامعه حتی با وجود شرایط مالی خوب خانواده بهتر از دو فرزندی و چند فرزندی هست

تک فرزند تا یه سنی احساس تنهایی میکنه و بعدش کاملا این حس رفع میشه

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا... با خودمون که تعارف نداریم الان خیلیا هزینه یکیشم ندارن حالا فکر کنید چند تا باشن کیفیت زندگ ...

آره این خیلی مهمه خیلی

دوتا باشن و در آرزوی خیلی چیزا ...خیلی چیزا تو کشور ما یعنی امکانات معمولی نه حالا لاکچری

مثلا دوتا سفر برن نه مثل آدم بحریا نه رستوران خوب برن نه هتل

نمیدونم ماشین مناسب خونه مناسب

جهیزیه مناسب و... پس انداز کافی

فک می کنم فرزندی که تک باشه درسته امکاناتش زیاد میشه ولی به همون میزانم مسئولیت پذیریش کمتر میشه خوا ...

سه فرزند هم داریم مثل خنگولا تربیت شدن

تربیت مهمه قرار نیست تک فرزند خل و چل باشه

پدر مادر خوب نباشه چه یکی چه 10 تا ...همه داغون بار میان

اونایی ک میکن تک فرزندی خوبه خودشون تک فرزند نبودن  ک بفهمن چه مشکلاتی داره

این همه آدم داغون و افسرده و خلاف خواهر و برادرم دارن

پس تنها شرط موفقیت و شادی نیست

خوبه اگه باشه ولی نباشه هم دیگه نابود نمیکنه آدمو

دقیقا... با خودمون که تعارف نداریم الان خیلیا هزینه یکیشم ندارن حالا فکر کنید چند تا باشن کیفیت زندگ ...

دقیقا

الان بچه ان یه نوزاد یا بچه کوچیکتر میبینن دلشون میخواد

خانواده هم میگن عه بچم دوست داره خواهر و برادر داشته باشه😂

دیگه فکر آینده بچه هارو نمیکنن

حالا نه که خواهر برادرا همش چسبیدن بهم؟خیلیا با داشتن خواهر برادرم تنهان خیلی تنها

اآدمیزاد حسرت نداشته هاشو میخوره چون نداره فک میکنه خواهر برادر داشتن عالیه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
آره این خیلی مهمه خیلی دوتا باشن و در آرزوی خیلی چیزا ...خیلی چیزا تو کشور ما یعنی امکانات معمولی ن ...

دقیقا همینه. رفاه تو زندگی خیلی مهمه. اونم بچه های الان که همه چی میخوان. اونا درکی از خرج و مخارج و سختیای زندگی ندارن فقط میگن خواهر برادر میخوایم ولی نمیدونن چقدر کیفیت زندگی خودشون کم میشه خب البته بچن درکی ندارن ولی واقعا عاقلانه نیست

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

وضعیت اقتصادی خیلی مهمه و تاثیر داره ولی آدم یا کلا بیخیال بچه شه یا اگه آورد یدونه نباشه من از نزدیک تک فرزند بودن زیاد دیدم و هیچوقت نمیخوام ای حساسی که دارن بچه منم داشته باشه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
دقیقا الان بچه ان یه نوزاد یا بچه کوچیکتر میبینن دلشون میخواد خانواده هم میگن عه بچم دوست داره خوا ...

خب اونا درکی ندارن... والدین باید به فکر باشن

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
اآدمیزاد حسرت نداشته هاشو میخوره چون نداره فک میکنه خواهر برادر داشتن عالیه 

آره واقعا

والا من دارم دوتا خواهر

هر دو عامل ناراحتی زندگیم بودن

اولی بزرگتره سر و زبون دارتر بود اما من قیافه ام بهتر بود 3 سال بزرگتره

همش تو بچگی اونو تحویل میگرفتن با من کسی حرف نمیزد خیلی تاثیر داشت تو اعتماد بنفس کم من ...لعنت به همشون

بعدشم مهاجرت کرد و دری به تخته خورد افتاد تو کوزه عسل و چشم همه و توجه همه بهش بود ...بازم حس کمبود داغونم کرد...

گرچه خودم آدم موفقی هستم ول رنج کشیدم رنجی که شاید کسی نفهمید هیچوقت

خواهر کوچیک هم که اومد همه توجه به اون میکردن و پدر ومادرم همه کاری براش کردن

و من واقعا بی کس بودم و هستم

ازشو بدم که نمیاد اما عشق زیادی هم ندارم بهشون

و همون خاطرات باعث شد از بچه دوم بترسم و شرایط خوبی هم داشتم واما نیاوردم

چون لذتی از خواهر داشتن نبردم