2777
2789
عنوان

موی زائد چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 65 پست

تا جايي كه شنيدم ليزر اينجور موقع ها بدتره. ديگه نميدونم. 

ولي اين موها بخاطر مشكل هورمونت هست. به فكر درمانش باش. نه ليزر. 

من خودمم يه مدت داشتم. با رژيم و ورزش درست شد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

تا جايي كه شنيدم ليزر اينجور موقع ها بدتره. ديگه نميدونم. ولي اين موها بخاطر مشكل هورمونت هست. به فك ...

واقعا بدون دارو با رژیم و ورزش اوکی شد؟

چقدر بود براشما؟

چه رژیمی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس چرا ادامه دادید؟تهرانید؟ دقیقا دستگاه الکترولیز یا لیزر؟ فاصله بین جلساتتون چقدر؟قیمتش هم آخه ...

چون امید دارم نتیجه بده. لیزر خیلی خوب روی بدنم جواب داد. نه تهران نیستم.الکترولیز میرم.اولاش سه هفته یه بار. الان ماهی یه بار. خب چون طول می‌کشه تا دربیاید خوبه. اونجوری هر روز درمیاد موها.

سلام الکترولیز دارید ۷جلسه میرید؟ اصلا کم نشده؟

سلام عزیزم

من خودم‌نمیرم اما اطرافیانم تجربه دارن 

این حس کاملاً قابل درکه و خیلی ها توی همین مرحله ناامید میشن. اما واقعیت اینه که ۷ جلسه برای نواحی مستعد مثل چانه، اغلب تازه اول راهه!

الکترولیز فرآیند کند اما قطعی‌ست. موها در سه مرحله رشد هستن و روش فقط روی موهای مرحله آناژن تأثیر داره. از اونجایی که فقط حدود ۲۰-۳۰٪ موها در این مرحله هستن، نیاز به جلسات مکرر و منظم داری تا تمام فولیکول‌ها در زمان مناسب هدف قرار بگیرن.

حتماً یک چکاپ هورمونی بده. اگر مشکل هورمونی وجود داشته باشه، الکترولیز به تنهایی جواب نمی‌ده

واقعا بدون دارو با رژیم و ورزش اوکی شد؟چقدر بود براشما؟چه رژیمی؟

من يه مدت تو استرس شدي قرار گرفتم. بعد خود به خود از غذا خوردن افتادم. واي يادمه جيم ميرفتم. 

بعد از چند ماه ديدم اوكي شد

يادم نيست چقدر بود. مال خيلي وقت پيشه اين قضيه. ولي يادمه خيلي ازارم ميداد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

عزیزم موی چانه دلیل هورمونی داره و نه تنها لیزر از بینش نمیبره بلکه خیلی بیشترش میکنه اصلاااااااا ادامه نده مثل مرد ریش درمیاریا 

اولین نشانه مشکل در تخمدان موی غیر طبیعی چانه س در حد سه چهاردونه طبیعیه نه بیشتر 

بازم میگم اصلاااا لیزرو ادامه نده که پشیمون میشی به شدت چون صدبرابر میکنه موی هورمونی رو 

به جاش برو سونو و آزمایشات مخصوص رحمو تخمدان 

حسبی الله ❤
اگه موهای چونه بیشتر از ۳ ۴ تاست خب لیزر برو الکترولیز ریسک فرورفتگی و لک هم داره

سلام.عزیزم چکار کنیم که ریسک فرورفتگی و لک بیاد پایین؟من احساس کردم چونه می فرورفتگی پیدا کرده.ولی نمی دونستم از چیه

سلام عزیزممن خودم‌نمیرم اما اطرافیانم تجربه دارن این حس کاملاً قابل درکه و خیلی ها توی همین مرحله نا ...

من پلیکیستیک دارم و نمیتونم با دارو درمان کنم

راهی داره؟ 

یعنی ممکن الکترولیز چندجلسع زمان ببره؟

اطرافیانتون کسی بوده کامل با این روش موی هورمونی چونش با تعداد زیاد ازبین بره؟

نظرتون درمورد لیزر چیه؟

سلام.عزیزم چکار کنیم که ریسک فرورفتگی و لک بیاد پایین؟من احساس کردم چونه می فرورفتگی پیدا کرده.ولی ن ...

به من گفت ۴روز زینک بزن

بعدش مرطوب کننده و ترمیم کننده  قوی روزی سه بار

عزیزم موی چانه دلیل هورمونی داره و نه تنها لیزر از بینش نمیبره بلکه خیلی بیشترش میکنه اصلاااااااا اد ...

میدونم طبیعی نیست

من مشکل پلیکیستیک دارم

آزمایش و سونو اینا رفتم

نمیتونم دارو مصرف کنم چون دارو ی مدت مصرف کردم افتادم ب خونریزی و پریودم بهم خورد

شما پیشنهادی دارید؟