من بچه ندارم، ولی فانتزیم خانواده پرجمعیته.... تا هرجا که توانشو داشته باشم ادامه میدم😁
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سه تا دارم زمان برمیگشت اصلا بچه دار نمیشدم تمام
امضات ❤️🙏🏻خداروشکر
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
من به شخصه تو کشوری مثل ایران حاضر نیستم بچه به دنیا بیارم، ولی اگر در یه سناریو عجیب و غریبی حس کردم نهههه، الا بلا، باید بچه داشته باشیم، به همون یه دونه قناعت می کردم (با عذاب وجدان)
اگر کشور دیگه ای جز ایران بودم، دو بچه رو به یکی ترجیح می دادم، با فاصله سنی نهایتا یک تا سه سال
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
الان یکی از کارگران همسرم اشناس فامیل دور حساب میشه تک فرزنده و حرفایی پیش همسرم میزنه که واقعا اشک آدم درمیاد الان کمبود نداشتن خواهر برادر حس میکنه مادرش پیره مجبوره از مادرش مراقبت کنه و مجرد بمونه چون دختری با ای وضع قبولش نمیکنه طفلی رفت بیمارستان عمل کرد هیچ کس نداشت پیشش وایسه شوهرم و برادر شوهرام نوبتی پیشش موندن اینایی که گفتم یدونه از مشکلات بود از نظر روحی مسائل دیگه بماند
ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
موافقم ترجیح میدم تمام وقت و انرژیمو برای یه بچه بزارم نمام هزینه ها و توجهات برای اون باشه آیندش ...
دقیقا... با خودمون که تعارف نداریم الان خیلیا هزینه یکیشم ندارن حالا فکر کنید چند تا باشن کیفیت زندگیشون پایین تر هم بیاد... شاید اول بچه ذوق خواهر برادر کوچیکش رو داشته باشه ولی بعدا که هزار تا چیز بخواد فقط باید حسرت بکشه. تازه اخرش هم بگه پول نداشتید چرا انقدر بچه اوردید.
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»