2777
2789
عنوان

شب یلدا برا عروس چیا میبرن؟!

25149 بازدید | 17 پست

سلام دوستان امسال ی عروس داریم. ک شب یلدا باس براش یلدایی ببریم چیا باید ببریم؟ کادو چی ببریم؟ لطفا  لیست کامل  هدایا و خوراکی يلدایی عروس و برام بنویسید مرسی ❤️ 💋 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا....استند میوه..پالتو بوت روسری شلوار.اجیل ترشی آش کشک کیک ژله پشمک 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

البته همینا رو هم واسه پسر باید بیارن این نیست که پسر فقط باید ببره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

لباس زمستانی کامل  پالتو چکمه شلوار  شال وکلاه و کیک و هندونه آجیل پاپ کورن.باسلوق. میوه ما می دیم بیرون سبد میوه درست کنن اگه عیدیه اولشه سعی کنین کوچلوام باشه طلا

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜
البته همینا رو هم واسه پسر باید بیارن این نیست که پسر فقط باید ببره

نه اینطرفا رسم نییت چیزی برا پسر نمیبریم

بیخودو بی جهت                                                                                                             صلوات😜

ما رسم داریم یه سری لباس زمستونی کامل خودشون عروسداماد میرن میخرن بعدا خونواده داماد میارن , پالتو و شال و دستکش و کفش و شلوار , لباس راحتی داخل خونه ,  کلا هرچی بخوان دیگه , کنارشم هندونه و میوه تزیین شده , کیک شکل هندونه , پشمک و آجیل و لبو و یه سری خوراکی , بعضیا یه تیکه طلا هم میخرن , گل , البته همین چیزا رو هم متقابلا برا داماد میخریم و میبریم

نه اینطرفا رسم نییت چیزی برا پسر نمیبریم

وا مگه میشه...کلا رسم نیست یا فقط شما رسم ندارین...رسمم نباشه به نظرم ناحقیه

ما رسم داریم یه سری لباس زمستونی کامل خودشون عروسداماد میرن میخرن بعدا خونواده داماد میارن , پالتو و ...

خیلیم عالی 😍 😍 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

وا مگه میشه...کلا رسم نیست یا فقط شما رسم ندارین...رسمم نباشه به نظرم ناحقیه

نه اصلا رسم نیست تاحالا ندیدم ن چه ناحقی اصلا اینطور نیست رسم خودتونو به ایناهم میگی انتظار اینارم هم زیاد میکنی و ممکنه باحرف یه مشکلی بینشون بوجود بیاد گفت چی مخرین نگفت رسماتون چیه