2777
2789
عنوان

میشه بهم راه حل بدین؟

109 بازدید | 23 پست

بچه ها 

ازونجایی که میگن کرونا از طریق سطوح منتقل نمیشه و چندین نفر بهم گفتن دیگه نیازی به سشت و شو ضدعفونی نیست میخوام دیگه تمیزکاری نکنم

بهم بگین چجوری تمیزکازیای کرونایی رو ترک کردین؟

من خسته شدم دیگه نمیخوام چیزی رو بشورم و ضدعفونی کنم از طرفی بعد دوسال چنان تو من و خانوادم نهادینه شده این که که اصلا انگار از اول زندگیممون با کرونا و پروتکلاش بزرگ شدیم،نمیتونیم بذاریمش کنار

شما چطوری کنار گذاشتینش؟

میشه بهم راه حلای خوب و کاری بدین؟

وای من ک عادت کردم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول کرونا تنها پروتکلی که داشتم ماسک و فاصله اجتماعی و همینجور که میبینی الان زنده ام 

عزیزم

همیشه سالم و سلامت باشی

ما از اولش همچین سفت و سخت گرفتیم که نمیتونیم حتی کمش کنیم

عزیزم همیشه سالم و سلامت باشی ما از اولش همچین سفت و سخت گرفتیم که نمیتونیم حتی کمش کنیم

ممنون عزیزم همینطور شما

من سایت رسمی سازمان جهانی رو هم مطالعه کردم به هیچ عنوان از سطوح منتقل نمیشه نیازی نیست وسایلی که از بیرون میخرین رو بشورید

من فقط کاهو وسبزی روضدعفونی میکنم میوه روباآب میشورم وسایل ازفروشگاه میگیرم الکل نمیزنم یهویی گذاشتم ...

خوش بحالتون  

ما تا جد و اباد کرونا رو نیاریم جلو چشمش ول نمیکنیم

ولی خسته شدیم دیگه هر دفعه جد و اباد خودمونم میان جلو چشمامون    

ولی نمیدونیم چجوری ول کنیم یا حداقل کمش کنیم  

خوش بحالتون     ما تا جد و اباد کرونا رو نیاریم جلو چشمش ول نمیکنیم ولی خسته شدیم دیگه ه ...

مادرمنم ول کن نیست ضدعفونیمون میکنه بعدراه میده توخونه به حرفم گوش نمیده واللا الکل ریه هاروبیشترازکرونانابودمیکنه

راستش من همون دو سه ماه اول فقط خریدامو ضد عفونی میکردم و خیلی وسواسی شده بودم. بعد با چیزایی که خوندم و شنیدم از منابع موثق! فهمیدم که برای ابتلا، باید حجم وارد شده به بدن یه حد قابل توجه و ناگهانی باشه. وسواس رو گذاشتم کنار. حالا فقط وقتی به آدمها نزدیک میشم، ماسک میزنم. البته خونه کسی هم به ندرت میرم، مگه ازشون مطمئن باشم و مهمون هم باز همون چندنفر محدود هستن. 

از اول کرونا نگرفته بودم تا همین یکماه پیش که دخترم رفت کلاس اول، چند روز در هفته حصوری بودن. هم خودش گرفت، هم من از اون. دوتایی رفتیم تو قرنطینه و اصلا آوردمش از مدرسه بیرون تا سال دیگه بذاریمش مدرسه. چون شهریوریه و هنوز جا داره. 

خلاصه شما از سطوح کرونا نمیگیری، از آدمهایی که باهاشون چندساعت تو جای بسته باشی، ممکنه کرونا بگیری. پس وسواس ضدعفونی سطوح و وسایل رو نداشته باش

🌷💚 یه خانم خوشبخت 45ساله! 💚🌷
ممنون عزیزم همینطور شما من سایت رسمی سازمان جهانی رو هم مطالعه کردم به هیچ عنوان از سطوح منتقل نمیش ...

قربونت گلم  

راستش من مال سی دی سی رو دیدم که گفته بود احتمالش یک در ده هزاره ولی مال سازمان بهداشتو پیدا نکردم

میشه شما اگه براتون مقدور بود لینکشو برام بذاری؟  

مادرمنم ول کن نیست ضدعفونیمون میکنه بعدراه میده توخونه به حرفم گوش نمیده واللا الکل ریه هاروبیشترازک ...

الهی 

ما هم خانوادگی هممون انقدر وسواس شدیم که زندگی برامون سخت شده حسابی

راستش من همون دو سه ماه اول فقط خریدامو ضد عفونی میکردم و خیلی وسواسی شده بودم. بعد با چیزایی که خون ...

الان دیگه هیچ چیزی رو ضدعفونی نمیکنین؟

خیلی کار خوبی کردین که حساسیتتون رو به موقع کنترل کردین

خدا دخترخانوم گلتون رو حفظ کنه،ان شاالله همیشه سلامت باشین   

ما واقعا وسواس شدیم خیلی بدم وسواس شدیم...میخوایم بذاریم کنار ولی برامون واقعا سخت شده

منابعتون رو اگه امکانش هست میشه با منم به اشتراک بذارین؟  در به در دنبال یه راهیم که روح و روانم بهم اجازه بده ول کنم دیگه