2777
2789
عنوان

میشه بهم راه حل بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست
الان دیگه هیچ چیزی رو ضدعفونی نمیکنین؟ خیلی کار خوبی کردین که حساسیتتون رو به موقع کنترل کردین خدا ...

نه عزیزم، فقط از بیرون که میام، دستهامو بلافاصله میشورم و گوشیمو اگه بیرون استفاده کرده باشم، ضدعفونی میکنم. یه الکل دارم که بیشتر بیرون استفاده میشه و تو خونه اصلا اینکارو نمیکنم. 

الان چندتا مطلب اینجا براتون میذارم تا مطمئن بشین

🌷💚 یه خانم خوشبخت 45ساله! 💚🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش براتون سخته که یه دفعه بذارین کنار. پس آروم آروم ضد عفونی رو کم کنین. وقتی با آگاهی کارهاتون رو انجام بدین، متوجه میشین که بعضی کارهاتون فقط عادته، اگه توجه کنین، از بین میره. 

از لطفتون هم ممنونم ❤️🌹 انشالله که هرچه زودتر به تعادلی در این زمینه برسین تا اینقدر اذیت نشین. 

و البته بدونین که تو این مسئله تنها نیستین و افراد خیلی زیادی تو دنیا بعد از کرونا دچار وسواس  شدن و باید برای رفعش حتما تلاش کنین تا پیشرفته نشه. در پناه خدا موفق و سلامت باشین❤️🌷

از لطفتون هم ممنونم ❤️🌹 انشالله که هرچه زودتر به تعادلی در این زمینه برسین تا اینقدر اذیت نشین.&nbs ...

خیلییییییییی خیلیییییییی زیااااااد ممنونم از مطالب و راهنمایی هاتون عزیزم  مرسی که وقت گذاشتین    ...الان که واقعا ذهنم درگیر این چیز هاست با صحبت ها و مطالب شما واقعا فکرم اروم تر و انگیزم برای کنار گذاشتن وسواس های الکی بیشتر شد    

قطعا باید تلاش کنم تا از این بدتر نشده کنترلش کنم و بعدم کمک بذارمش کنار این همه شست و شو و ضدعفونی کردن رو

ان شاالله همیشه شاد و سلامت و از هر بیماری ای به دور باشین      

خیلییییییییی خیلیییییییی زیااااااد ممنونم از مطالب و راهنمایی هاتون عزیزم   مرسی که وقت گذاشتی ...

خواهش میکنم عزیزم. خوشحالم اگه تونسته باشم کمکی بکنم 🥰 انشالله که هرچه زودتر موفق میشین. در پناه خدا شما هم همراه خانواده همیشه سلامت و سرحال باشین🤲😍