2777
2789
عنوان

پریود بعد سقط

292 بازدید | 8 پست

خانوما سلام دو هفته پیش تو هفته هشت اینا سقط داشتم سونو رفتم گفتن بقایا نداری الان نزدیک سه هفتس پریود نشدم چیکار کنم نگرانم میگم نکنه دوباره باردارم🫤😓ولی جلوگیری داشتم کسی تحربه ای داره 

سلام استاتر 

من تاپیکتو دیدم خواستم نظر بذارم ولی قفل بود 

امیدوارم ناراحت نشی اینجا برات نظر میذارم 

شما حق اینو داری که پولتو به همسرت ندی بنظرم شرایط روحیت با توجه به سقطی که داشتی خوبم نیست خیلی 

من درکت می‌کنم برخلاف دیگران که تورو مقصر میدونن تو واقعا اونقدری که میگن مقصر نیستی 

مردی که نمیذاره زنش از پول خودش برای خودش ماشین بخره عملا پول زنشو پول خودش میدونه 

مشارکت توی خرجای خونه اگه تو بخوای میتونی کمک کنی اگه نه ، نه شرعی نه عرفی وظیفه ای در قبال خرج خونه نداری 

چطوریه مردا با پول خودشون هزار تا کار میکنن وام مینویسن و به کسی جواب پس نمیدن شما چرا باید جواب پس بدی ؟؟

کوتاه نیا بگو برای خونه یه هزاری خرج نمیکنم اصلا 

اینجوری بگو که ازت قطع امید کنه بعدهااا اگه خواستی کمک کنی کمک کن اونجوری اتفاقا بیشتر به چشمش میاد تا اینجوری 

تو بگو من هیچ کمکی نمیکنم 

ولی طلا اینا برای خودت بخر یه روزی که دیدی داره دربه در دنبال جور کردن وام برای ماشینشه یه دونه از طلاهاتو بده بهش که کمکش بشه 

مردا کلا پروئن همین من هزاران بار بهش کمک کردم 

آخرین بار که میخواستم با پولی که مادرم داده بود برای خودم طلا بخرم یه دعوای بزرگی درست کرد که بیا و ببین 

گفت تو هیچوقت کمک حال من نبودی و زن و شوهر برای همین روزان دیگه 🫤 کلا مردا زود یادشون میره کی دستشونو گرفته مخصوصا اگه اون فرد زنشون باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استاتر من تاپیکتو دیدم خواستم نظر بذارم ولی قفل بود امیدوارم ناراحت نشی اینجا برات نظر میذارم ش ...

خودش برام هیچ کاری نکرده الان دارم از درد دماغم میمیرم اومد سرکار دنبالم گفتم منو ببر خونه مامانم اومدم خونه مامانم میخوام برم درخواست طلاق بدم

خودش برام هیچ کاری نکرده الان دارم از درد دماغم میمیرم اومد سرکار دنبالم گفتم منو ببر خونه مامانم او ...

عزیزدلم حق داری دل شکسته باشی 

حتی اگه الان طلاقم نگیری یه کاری کن به غلط کردم بیفته 

جوری که جرأت نکنه بگه یه هزاری بهم بده و دست روت بلند کنه 

من به تو حق میدم و میفهممت چون شوهرمو دیدم تازه شوهر من خیلی کارام برام کرده 

اما به طرز معجزه آسایی کارای منو ندید میگیره و براش اونقدر ارزش نداره 

من سرویس طلای عروسیمو خودم خریدم 

بعد به راحتی برای قسط خونه فروختم 

اما اشتباه کردم چون اصلا ارزشی نداشت کارم براش 

اما اگه فقط النگومو به سختی بهش میدادم چقدر ارج و قرب داشتم پیشش 

دقیقا دوستم تو شرایط مشابه فقط چندتا النگوشو داد به شوهرش ، نه سرویس طلاشو 

شوهرشم ممنون دارش بود 

دستشو کوتاه نکنی هرز میشه مطمئن باش 

ان‌شاالله موفق باشی 

خودش برام هیچ کاری نکرده الان دارم از درد دماغم میمیرم اومد سرکار دنبالم گفتم منو ببر خونه مامانم او ...

انقد بمون تا تعهد بده 

حتما فردا پزشکی قانونیم برو 

اگه تصمیم به جدایی داشتی که اون مدرک به دردت میخوره اگرم نه حتما بگو تعهد بده و بذار کلی ازت عذرخواهی کنه تا راضی بشی برگردی 

اصلا آسون برنگرد 

انقد بمون تا تعهد بده حتما فردا پزشکی قانونیم برو اگه تصمیم به جدایی داشتی که اون مدرک به دردت میخور ...

بعضیا میشینن میگن اشتباه از توعهدبرگرد خونت الان من چه غلطی بکنم از دیروز رفتم خونه بابام

بعضیا میشینن میگن اشتباه از توعهدبرگرد خونت الان من چه غلطی بکنم از دیروز رفتم خونه بابام

الان که رفتی بمون تا به دست و پات بیفته 

الان کوتاه بیای علاوه بر آبروت ، غرورتم از دست میدی 

شما وظیفه ای در قبال مخارج خونه نداری و حق نداشته بزنتت