2777
2789

امروز داشتم با دوست پسرم حرف می زدم میگف مامانش فردا میره مشهد خونشون خالیه     بعد میگف رفیقاشو میخاد ببره خونشو اینا منم گفتم انقد نکش داغون کردی خودتو(سیگار و قلیونو اینا میکشید الانا البته اصن نمیکشه مال قبلنه داشتم اذیت میکردم)بعد گف ک نمیاد بکشه و میخاد دختر بیاره   البته ک مشخص بود شوخی میکنه چون شهرکشون جوریه ک همه سپاهی ان اصلاا نمیتونه بعد میگف ک بالاخره نیازه دیگه اون میاد دوساعت کارشو میکنه میره واینا...    (الان یسری جبهه میگیرن میدونم  )

خلاصه ک بعدش ک گف شوخی کردم میگف ک خوشم میاد بحث میکنیم یعنی از بحث کردنای اینطوری و سر ب سر گذاشتن خوشش میاد

ولی خب من زیاد شوخ طبع و اینجوری نیسم

شما حالا اگ چیزی بلدین بگین

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یهو بحث و جدی میکنه ها

غلط میکنه    

ولی میدونم خودمم بش فک میکنم ک خطریه

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
چرا  خودت نمی‌فهمی چرا؟

ن عزیزم تاسف خوردن نداره

چرا بی جنبه بازی در میاوردم؟بعدم انقدم بد بنظرم نیومد

ی شوخی بود دیگه

همچین غلطی کرد ادرس بده جنازه تحویل بگیر  اجی گلم

چششممم     ولی میدونم نمیکنه بچه پاکیه  

حالا هر چی پیش اومد رو من حساب کن

فدات بشم   تا حالا کسی اینجوری نگفته بود