2777
2789

تو مجردیم لازمه بری یا فقط بعد از متاهل شدن بابد رفت؟

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم هر دوماه یبار میرم

میری چیکار

مشکلی نباشه هم میری؟

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

من چون بهداشت رو رعایت میکنم جز زایمانهام نیازی پیدا نکردم برم متخصص 

البته بیماری خاصی هم نداشتم که نیاز باشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
من چون بهداشت رو رعایت میکنم جز زایمانهام نیازی پیدا نکردم برم متخصص البته بیماری خاصی هم نداشتم که ...

چجوری رعایت می کنید 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

چجوری رعایت می کنید

استفاده از لباس نخی

ژل بانوان

و دستمال کاغذی داخل دستشویی 

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
استفاده از لباس نخیژل بانوانو دستمال کاغذی داخل دستشویی

من شنیدم ژل بانوان خوب نیست 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

من شنیدم ژل بانوان خوب نیست

من مجردی هم استفاده میکردم

مصرف زیادش خوب نیست

هربار حمام برید خوبه مصرفش

من خیییلی راضیم

من مجردی هم استفاده میکردممصرف زیادش خوب نیستهربار حمام برید خوبه مصرفشمن خیییلی راضیم

اها ممنونم