2777
2789
عنوان

آمپول هورمون رشد افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 114156 بازدید | 97 پست
واقعا؟؟؟میدم خب اگه تاثیر داشته باشه

دیفرلین یا میکرولین اینها مدنظر من بود که دخترم استفاده می‌کنه. دکتر رامین اسدی فوق تخصص غدد کودکان توی غرب تهران خیلی مجرب و کارآزمودست

واقعا؟؟؟میدم خب اگه تاثیر داشته باشه

ااره خیلی از طریق طب سوجوک پیش برو قطعا جواب میگیری  حتی خودت هم بخور قدت بلند میشه  برنج هم نباید وارداتی یا کارخانه ای باشه چمپا باشه که بهتر هروز ناشتا در ماه 3 روزش نخوره  هر ماه 1 سانت افزایش قد داره ان شاالله

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا ازدهنت بشنوه

ان شاالله از فردا صبح شروع کن  عضو کانال طب سوجوک تو تلگرام بشو

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
تلگرام ندارم🥺گروه واتس آپ نداره؟

نه گروه واتساپ نمیدونم اگه ایتا داری تو ایتا هستش طب سوجوک  راستی از فردا به دختر گلت دانه برنج 10 الی 20 قورت بده  ناشتا آب ولرم

یه وقت برنج ریشه نکنه تو معده اش؟چون خامه 

نه😁 عزیزم 

.

نه گروه واتساپ نمیدونم اگه ایتا داری تو ایتا هستش طب سوجوک  راستی از فردا به دختر گلت دان ...

مرسی دستت دردنکنه اگه تاثیر بزاره روش تا عید یه عیدی خوشگل پیش من داری 

مرسی دستت دردنکنه اگه تاثیر بزاره روش تا عید یه عیدی خوشگل پیش من داری 

عزیزم😁😁 تنها عیدی من اینه که خبر بدی دخترت قدش بلند شده فقط یادت باشه که برنج وارداتی یا کارخانه ای نباشه  

عزیزم😁😁 تنها عیدی من اینه که خبر بدی دخترت قدش بلند شده فقط یادت باشه که برنج وارداتی یا کارخانه ا ...

والا برنج ایرانی اصل استفاده میکنیم دیگه نمیدونم  چقدر تاثیربزارهاز اون گونی قهوه ای ها 

فدات شم آخه به هردری که بگی زدم 🥺