2777
2789
عنوان

آمپول هورمون رشد افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 114101 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😁😁 تنها عیدی من اینه که خبر بدی دخترت قدش بلند شده فقط یادت باشه که برنج وارداتی یا کارخانه ا ...

ببخشید من ۲۲ سالمه روی من هم اثر میزاره یا نه ؟

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
عزیزم بنظرم حتما با متخصص غدد مشورت کنید اگه جای رشد داشته باشع داروهای خوبی میدن رشد میکنه ایشالا&n ...

دوسال پیش بردمش ازاون آمپولا نوشت همسرم مخالفت کرد دکتر داروسازه همسرم گفت عوارض داره الان پشیمونیم🥺

میشه لینکشو به من بدی 😅

واژه سوجوک تو ایتا یا تلگرام سرچ کن سوجوک درمانی هست سوجوک تراپی  هرکدوم دوست داری سرچ کن

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
ببخشید من ۲۲ سالمه روی من هم اثر میزاره یا نه ؟

اره عزیزم 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
عزیزم امتحان کردی ؟

اینجا تو نی نی سایت تجربش کردن تعریفش کردن.

اینجا تو نی نی سایت تجربش کردن تعریفش کردن.

یعنی من از فردا به مدت ۳۰ روز روزی ۱۰ تا ۲۰ تا دونه برنج ایرانی و صبح زود با اب ولرم ناشتا بخورم؟

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
الان نسبت به سنش آره ولی برا چندسال بعدش نگرانم

ینی شما توقع داری که فرزندت نسبت به سنش بیشتر رشد کنه که شما برای سال های بعدیش نگران نباشی؟خ غیر منطقی بود وقتی الان اوکیه بعدن هم اوکیه ازلکی هورمون های بچتو بهم نریز گل

ینی شما توقع داری که فرزندت نسبت به سنش بیشتر رشد کنه که شما برای سال های بعدیش نگران نباشی؟خ غیر من ...

نه منظورم این نبود

اخه هم سن و سالاش حدودا ۵سانتی از این بلندترن دختر من ازاول امسال تا حالا فقط یک سانت رشد داشته براهمین نگرانشم

یعنی من از فردا به مدت ۳۰ روز روزی ۱۰ تا ۲۰ تا دونه برنج ایرانی و صبح زود با اب ولرم ناشتا بخورم؟

ااره عزیزم  یکی از دوستان که تجربه خیلی خوب داشتن