الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واژه سوجوک تو ایتا یا تلگرام سرچ کن سوجوک درمانی هست سوجوک تراپی هرکدوم دوست داری سرچ کن
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
ینی شما توقع داری که فرزندت نسبت به سنش بیشتر رشد کنه که شما برای سال های بعدیش نگران نباشی؟خ غیر منطقی بود وقتی الان اوکیه بعدن هم اوکیه ازلکی هورمون های بچتو بهم نریز گل
یعنی من از فردا به مدت ۳۰ روز روزی ۱۰ تا ۲۰ تا دونه برنج ایرانی و صبح زود با اب ولرم ناشتا بخورم؟
ااره عزیزم یکی از دوستان که تجربه خیلی خوب داشتن