2777
2789
عنوان

بحث وعذرخواهی شوهرم

198 بازدید | 12 پست

سلام ما دیروز بحث داشتیم از شب قبلشم یکم سنگین بودیم باهم ولی بخودش نمیورد اصلا انگار نه انگار غذاشو خورد وخوابید بعدما اصلا بهم نه فوش میدیم نه هیچی بعد این دیروز سر یه بحث الکی چندتا حرف زد ک واقعا واقعا ناراحت شدم خیلی روم اثر گذاشت  حالا دیشب چهارتا پیام داده ببخشید اینا.. منم گفتم هر چیزی میخوای میگی بایه ببخشید من یادم نمیره چندتا پیام داد دیگه اخری ج شو ندادم(شبکار بود من خونه مامانم بودم)حالا از صب اومده یبار مثه طلبکارا حرف میزنه یبار عادی من خیلی حرص میخورم نمیدونم چه رفتاری داشته باشم بفهمه خیلی ناراحت شدم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم وقتی قهریم فقط پیامکی ببخشید میگه...تازه ببخشیدم نمیگه فقط پیام میده زندگی خیلی بد شده خیلی ...

چقد مغرور 😂😂😂🤭نه این دیشب پیام داد اینا بعد صبح گوشیش دست دخترم بود نتش نمیومد رفتم تو گوگل دیدم سرچ کرده استیکر عذرخواهی همسر.پیام ببخشید همسر و...

ولی دوس دارم حرفی نباشع بفهمه هنو ناراحتم

چقد مغرور 😂😂😂🤭نه این دیشب پیام داد اینا بعد صبح گوشیش دست دخترم بود نتش نمیومد رفتم تو گوگل دیدم ...

اووف آره اما منم هر چی بلدم تو جواب اینکه نوشته زندگی خیلی سخته اینروزها مینویسم و از خجالتش در میام...اونم هیچی نمیگه شبم از سرکار میاد من محل نمیدم اون میگه چطوری؟هنوزم قهری؟خخخ

تو هم عزیزم کوتاه بیا استایل معذرتخواهیش اینجوریه دیگه...من تازه شوهرم مستقیم نمیگه ببخشید اما میدونم اون پیامش یعنی ببخشید و میدونم چقدرم دوستم داره هرچند که مغروره ..شما هم کوتاه بیا طفلی دنبال استیکرم گشته تازه😂

اووف آره اما منم هر چی بلدم تو جواب اینکه نوشته زندگی خیلی سخته اینروزها مینویسم و از خجالتش در میام ...

نه دیگه اینقد گفت ببخشید اشتباه کردم بخشیدمش😅