2777
2789
عنوان

نشون کردن بچه ها برا هم

604 بازدید | 35 پست

دوستان، بچه من ۶ ماهشه، خواهرزاده شوهرم دوسال و تیمش

هرکی میاد جلو خواهرزاده شوهرم میگن دایی اینا برات نامزد آوردن

دیشب پدر شوهرم جلو دایی و زندایی شوهرم میگه ساره بیدار شو نامزدت اومده

منم گفتم زشته نگین لطفا، اینا بچه ان

شما بودین چطوری این قضیه رو مدیریت میکنین؟

اینم بگم من آدم جواب بده ای هستم می دونن مخالف چیزی باشم برخورد میکنم میترسم سکوت کنم بگن پس موافقه ک هیچی نمیگه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی میکنن لازم نیس هرچی میگن جواب بدی ک

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

از همین الان🤐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

هی یه چیزی میگن برا خودشون، این نسل و دهه نودی ها روز عروسی زنگ میزنن پدر و مادر و دعوت میکنن😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

نشون نیست که شوخیه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
وادمگه الکیه که برا بچه ایی که ۶ ماهشه تصمیم بگیرن 

مردم زرنگن بخدا

از خداشونم هست

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

من پسر خواهرسوهرم ۳ ۴ سالی بزرگتره از دخترم.گاهی حرفش میشه میگم دختر منو که میشناسین دوروزه هم پسر شما رو میخوره هم خودتونو.دیگه خود دانین.اونام میخندن میگن راست میگی.بعدم تموم میشه میره.حالا نیومدن واقعا ببرن دختر منو که