2777
2789
عنوان

نشون کردن بچه ها برا هم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 35 پست
  شوخی میکنن لازم نیس هرچی میگن جواب بدی ک

آخه شوخی شوخی جدی میشه

این بلا سر خواهر خودم اومد الان افسردگی شدید داره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مادرشوهرم تو روم وقتي بچه دخترش دنيا اومد گف چه من باشم چه مرده باشم بايد بچت يعني پسر من بره دختر دخترشو بگيره😑😑😑گف هم به تو گفتم هم به دخترم🙁پسر من ١٠ماهشه الان اون موقع٥ماهش بود😩😩😩 منم گفتم تا بچه ها بزرگ شن خدا بزرگه خودشون انتخاب ميكنن اونم سخت به شوهرم ميگه وصيت من همينه🥴🥴

من پسر خواهرسوهرم ۳ ۴ سالی بزرگتره از دخترم.گاهی حرفش میشه میگم دختر منو که میشناسین دوروزه هم پسر ش ...

راجب دختر شاید نیان ببرن

چون شرایط دخترها تو جامعه عض شده ولی در مورد پسر، متاسفانه تور زیاد پهن میشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
منم مادرشوهرم تو روم وقتي بچه دخترش دنيا اومد گف چه من باشم چه مرده باشم بايد بچت يعني پسر من بره دخ ...

چقدر بدم میاد از این همه بیشعوری

منم میترسم انقدر بگن ملکه ذهن بچه م بشه

عزیزم نزار تاریخ تکرار بشه

میخوام ی جوری ک ناراحتی پیش نیاد حلش کنم

نظرتو چیه ب مادر شوهرم بگم

این سری ب احترام کوچکتری بزرگتری هیچی نگفتم سری بعد هرکی بگه هرچی از چشمش خودش دیده

مادر شوهرم زن عاقل ‌ و داناییه

سکوت نکن😐

راه حل بده درست مدیریتش کنم

اره بخدا منم به يه ورم گرفتم😬😬😬دخترشم دفعه قبل دعواش كرد كه نگو

نباید کوتاه بیای

برای خواهر خودمم ک 12 سالشه با خواهرزادم اینطور میگن کلا برای همه فامیلمون اینطوری میکنن

یعنی تو کف رشد فرهنگ جامعمونم موندم من