یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم بچه اتون کرونا گرفت چقدطول کشید تاخوب بشه؟پسرمنم گرفته از عصری تب کرده بود پروفن دادم تبش اومد ...
انشالله زودتر به سلامت کامل برسه بچه منم فقط تب داشت روز اول زیاد بود سه روز طول کشید تو این سه روز هی روب بهتری رفت و بعدشم کلا خوب شد فقط خیلی ضعیف شد که با مولتی اب میوه... تقویتش کردم دکترش بهم اطمینان داد که بچه ها تو خطر نیستن حتی دکتری که خودم میرفتم چون منم داشتم خیلی نگران بودم دکترم گفت نگرانی اصلا خکب نیست گفتم نگران بچمم گفت اصلا نگرانی نداره مطمئن باش انشالله به زودی روبه بهبود میره عزیزم فقط حستبی بهش برس مایعات فراوان
انشالله زودتر به سلامت کامل برسه بچه منم فقط تب داشت روز اول زیاد بود سه روز طول کشید تو این سه روز ...
ممنونم یکم از استرس منم کم کردی.بچه اتون چندسالشه؟مشکلم اینجاس که اصلا هیچی نمیخوره 3روزه بی اشتهاس فقط میوه میخوره که اونم لیموشیرین وموز ونارنگی وسیب میدم بهش