2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه بچت حرف میزنه بمیرم من بچم نمیتونه بگه کجاش درده

اره وقتی  بچه کوچیک مریض میشه خیلی یخته.من خیلی آدم استرسییم از همون نوازدیش یه کوچولو تب میکرد یا سرمامیخورد خودم نابودمیشم از تپش قلب

خداجونم حافظ عزیزانم باش🙏🙏🙏🙏
عزیزم بچه اتون کرونا گرفت چقدطول کشید تاخوب بشه؟پسرمنم گرفته از عصری تب کرده بود پروفن دادم تبش اومد ...

انشالله زودتر به سلامت کامل برسه بچه منم فقط تب داشت روز اول زیاد بود سه روز طول کشید تو این سه روز هی روب بهتری رفت و بعدشم کلا خوب شد فقط خیلی ضعیف شد که با مولتی اب میوه... تقویتش کردم دکترش بهم اطمینان داد که بچه ها تو خطر نیستن حتی دکتری که خودم میرفتم چون منم داشتم خیلی نگران بودم دکترم گفت نگرانی اصلا خکب نیست گفتم نگران بچمم گفت اصلا نگرانی نداره مطمئن باش انشالله به زودی روبه بهبود میره عزیزم فقط حستبی بهش برس مایعات فراوان

اره وقتی  بچه کوچیک مریض میشه خیلی یخته.من خیلی آدم استرسییم از همون نوازدیش یه کوچولو تب میکرد ...

اره منم همینجورم اخه این دوسال کروما من نزاشتم ی اب از بینیشون بیاد 

انشالله زودتر به سلامت کامل برسه بچه منم فقط تب داشت روز اول زیاد بود سه روز طول کشید تو این سه روز ...

ممنونم یکم از استرس منم کم کردی.بچه اتون چندسالشه؟مشکلم اینجاس که اصلا هیچی نمیخوره 3روزه بی اشتهاس فقط میوه میخوره که اونم لیموشیرین وموز ونارنگی وسیب میدم بهش

خداجونم حافظ عزیزانم باش🙏🙏🙏🙏
ممنونم یکم از استرس منم کم کردی.بچه اتون چندسالشه؟مشکلم اینجاس که اصلا هیچی نمیخوره 3روزه بی اشتهاس ...

عالیه همینشم بچه منم بی اشتها بود یه دفه اشتهاش خوب شد

۲سالگی گرفت کرونا رو الان دوسال ۴ماهشه عزیزم

خدا خودش کوچولوی شمارو حفظ کنه عزیزم از سرما خوردگی راحتتر میگیرن انگار این مریضیو